Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odgovorila im je

Sonja Kovač objavila hrpu golišavih fotki, a pratitelje je zanimala samo jedna stvar u vezi nje

Foto: Instagram
1/14
29.06.2023.
u 21:00

Po povratku u Zagreb pregledavala je sve fotografije koje ima s putovanja i odlučila upitati pratitelje koje su njima najbolje

Influencerica Sonja Kovač 18. je lipnja proslavila 39 godina, a odlučila ih je proslaviti na najbolji mogući način za nju - putovanjem. Tako je sa zaručnikom Goranom Mandićem otputovala u susjednu Italiju i to na Amalfi obalu, maleno selo Positano i prekrasan Capri gdje je pozirala pod stijenama na brodu.

Po povratku u Zagreb pregledavala je sve fotografije koje ima s putovanja i odlučila upitati pratitelje koje su njima najbolje.

"Moje ljetovanje na Amalfi obali i Siciliji je gotovo, ali je tu još puno sadržaja i uspomena! Koji od kupaćih sa ovog putovanja vam je najdraži: 1,2,3,4,5 ili 6?", upitala je pratitelje influencerica. 

Imala je tako ona jednodijelni zeleni, dva dvodijelna crvena, crni, plavi i plavo žuti. "Koliko ti kupaćih kostima imaš?" upitao ju je jedan od fanova koji je ostao u šoku, na što mu je ona odmah uzvratila odgovor: "Trenutačno stotinjak."

VEZANI ČLANCI

 

 

 

"Ma svi su savršeni", "Na tebi svaki dobro stoji", "Ma svi", pisali su dalje. 

Podsjetimo, Sonja je rođendan proslavila u malenom talijanskom selu Positano gdje je jela pizzu i pila pivo sa zaručnikom na mjesto koje im je pružalo najbolji pogled na prekrasno selo.

"Birthday girl! Pizza umjesto torte! To može samo Italija! Piknik na vidikovcu s pogledom na Positano, najdraža osoba, zalazak, pizza i piva! Što više poželjeti!??", poručila je u opisu sva sretna, a ni na fotografijama nije skrivala koliko je oduševljena. Njezini pratitelji su joj ispod posta uputili pregršt lijepih želja i čestitki. A ništa manje nije oduševila ni fotografijama iz Caprija.

"Najdivniji dio Caprija koji možete vidjeti samo sa brodom!", napisala je influencerica pored zadivljujućih fotografija.

Fotografije su u najmanju ruku oduševile njezine pratitelje koji su komentirali kako "treba ići u zatvor jer ubija fotkama".

"Malo sam ljubomoran na svu ovu ljepotu", "Je l' ti želiš da neko dobije srčani", "Top", "Prezgodna", "Wow", pisali su joj još pratitelji.

VIDEO Marko Kutlić o dojmovima nakon nastupa

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije