Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'POBIJEDI ŠOLU'

Šola, kad skupiš lovu, dođi na revanš

20.02.2009.
u 23:44

Bio sam preumoran za slavlje, a i sina nisam vidio nekoliko dana, tako da smo supruga i ja odmah otišli kući - otkrio nam je Damir, koji je doista skromno proslavio činjenicu da je od petka navečer, zbog pobjede u showu “Pobijedi Šolu”, bogatiji za sto tisuća kuna.

Šola pružio velik otpor
Damir Car podrijetlom je iz Osijeka, po zanimanju je košarkaški trener, a zaposlen je na policijskoj akademiji, gdje radi kao instruktor za obuku pasa za napadačke namjene. Rukometnu legendu uspio je pobijediti u nadmetanju koje je trajalo čak četiri sata.

- Iskreno, mislio sam da će borba biti lakša. Ipak je Šola već u godinama - kroz smijeh poručuje simpatični Damir, dodajući kako ga je iznenadilo u koliko je dobroj formi Vlado.

Borba je doista bila neizvjesna, a kondicijski spremniji Damir u posljednjoj igri „Puhomet“ uspio je odnijeti ključnih 15 bodova i tako nadmašiti protivnika za samo dva boda.

- Najteža igra bio mi je karting. Gledao sam Šolu kako odlično vozi i cijelo vrijeme razmišljao kako ću se osramotiti pred cijelom Hrvatskom - prisjeća se Car, koji je na kraju u toj igri za manje od sekundu bio brži od rukometaša. U najboljem mu je pak sjećanju ostala igra u kojoj se trebalo penjati na umjetnu stijenu, a danas se više ni ne sjeća da su mu zbog posjekotina nakon te igre morali pružiti liječničku pomoć.

Motivacija - pomoć
Damiru cijeli dan stižu čestitke prijatelja i kolega, za koje planira uskoro napraviti veliki roštilj.

- Takva je naša struka. Svi se držimo zajedno i kao obitelj smo. Zbog toga je svima drago što sam osvojio novac - objašnjava Damir, koji je i sam dokazao kako je velika srca. Odmah po primitku kovčega s novcem izjavio je kako će od nagrade kupiti invalidska kolica za koleginu kćerku koja boluje od cerebralne paralize.

- To mi je bila i motivacija za prijavu u emisiju - govori Damir, koji se nikad nije okušao u nekom kvizu ili showu. Od ostatka novca planira kupiti novi automobil, a svom protivniku kroz smijeh poručuje: Šola, kad skupiš neke poštene novce, dođi na revanš!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije