Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREPOZNAJETE LI JE

Šokirala novim licem: Je li u pitanju plastična kirurgija?

renee zellweger
Foto: LuMarPhoto/Press Association/PIXSELL
1/8
05.11.2013.
u 14:29

Dok je nekad lice ove 44-godišnjakinje izgledalo poput jabuke, Renee odjednom ima potpuno drukčiji facijalni izraz, baš poput mnogih hollywoodskih kolegica

Renee Zellweger već neko vrijeme nije u središtu pozornosti medija. Oskarovka je život ispred kamere zamijenila za onaj nešto povučeniji, a njeno nedavno pojavljivanje na prikazivanju filma proteklog vikenda podiglo je mnoge obrve.

Čini se da ova rođena Teksašanka ima potpuno novo lice, s izduženim jagodicama i veoma glatkim čelom.

Dok je nekad lice ove 44-godišnjakinje izgledalo poput jabuke, Renee odjednom ima potpuno drukčiji facijalni izraz, baš poput mnogih hollywoodskih kolegica.

Mnogi tvrde da je to djelo plastičnih kirurga.

– Čini se da je u pitanju botoks, koji je onemogućio facijalnu mimiku i zbog kojeg je njezino jabučasto lice, glumičin zaštitni znak, izgubilo svoj oblik. Obrve su joj opuštenije pa su i oči otvorenije – komentirao je neimenovani plastični kirurg za RadarOnline.

Renee se oprostila od glumačke karijere te se posvetila režiji i produkciji, što je radikalno smanjilo razinu stresa u njezinu životu. Ispričala je da je 2005. godine bila gotovo na rubu živčanog sloma, pogotovo nakon veze s country-pjevačem Kennyjem Chesneyem.

Trenutačno je u jednogodišnjoj vezi s glazbenikom Doyleom Brahmallom, s kojim je bila u vezi dok je studirala na sveučilištu u Austinu.

Komentara 1

Avatar mjesechina
mjesechina
10:01 06.11.2013.

zvijezde godinama dobiju sve glatkije i izduženije face, a mi obične smrtnice zgužvane i okrugle, možda je to neka crna magija :p

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije