Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Provjereno

Šokantni novi detalji: Suučesnik Tita Gubića bio je kontroverzni psihijatar iz bjelovarske bolnice

Tito Gubić
Foto: Nova TV
1/2
07.10.2016.
u 11:20

Provjereno donosi novi zaplet u priči o Titi Gubiću koju pomno istražuje Ema Branica

U posljednjoj epizodi „Provjerenog“ predstavljen je dr. Belša koji se samoinicijativno javio redakciji tvrdeći da je i on žrtva Tita Gubića, transvestita prevaranta čije je prevare razotkrila i nastavila pratiti novinarka Ema Branica.

Doktor Belša koji se saminicijativno javio je tvrdio kako je Tita liječio antidepresivima i antipsihoticima. Novinarki „Provjerenog“ kazao je da Tito ipak nije uzimao ljekove te da sumnja da je Alojzije Cesar, žrtva Titove prevare, ubrzano umro zbog toga što mu je Tito dao prekomjernu dozu.

Zbog nelogičnosti u tvrdnjama dr. Belše novinarka Ema Branica njegove izjave nije koristila u prošlotjednom prilogu. Dr. Belša na svom tijelu je imao grudi, što je objasnio kao rezultat ginekomastije, a ne operacije. U međuvremenu, redakcija je zaprimila anonimno pismo u kojem se tvrdi kako su dr. Belša i Tito Gubić sustavno terorizirali djelatnike i pacijente Opće bolnice u Bjelovaru te da je dr. Belša zlorabio faksimil bolnice i ispisivao recepte osobama koje nisu bile na pregledu.

Pored toga, redakcija je dobila dojavu kako je dvojac u ljubavnoj vezi te da se dr. Belša također lažno predstavlja, a pravo ime mu je Igor Gašić.

>>Pritvoren muškarac koji se predstavlja kao žena pa vara ljude

Ključne riječi

Komentara 2

BJ
Bjelovar112
14:58 07.10.2016.

Joj tu ima svasta a ukljucena je i psihijatrija u bjelovaru

Avatar Andabel
Andabel
14:24 10.10.2016.

ofarban, zenskast-nesto tu stavrno ni s njim ne stima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije