Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Život na vagi

Šok na vaganju: Jedan kandidat udebljao se 1,6 kilograma

Život na vagi
Foto: RTL Screenshot
1/5
04.04.2017.
u 13:46

Na treningu prije vaganja, koje ćemo gledati u večerašnjoj emisiji, treneri su dobro iscrpili kandidate, ali Anti ni to nije pomoglo jer je vaga pokazala da se udebljao

U večerašnjoj emisiji „Života na vagi“ pred kandidatima je još jedan veliki izazov u kojem ponovno mogu osvojiti važnu nagradu.

Marijana Batinić dočekuje ih na bazenu u kojem ih očekuju gumeni čamci kojima kandidati sebe ali i preostale članove tima moraju dovesti do druge strane „obale“. Nagrada za odrađeni izazov u što kraćem roku jest imunitet za cijeli tim na idućem vaganju.

Gabi se boji vode zbog čega je cijelo vrijeme plakala jer se boji da neće moći pridonijeti pobjedi svoga tima. Bez obzira na pobjedu, kandidati se u kuću vraćaju dobre volje jer ih očekuje televizor koji im je proteklih tjedana u kući bio uskraćen, a slavi se i Gabrijelin rođendan.

Nekima televizor i slavlje nisu nikakva prepreka ako treba održati moralnu lekciju pa trener Mario Mlinarić odvodi svoj tim na trening, a zbog varanja na izazovu posebno će se pozabaviti jednim kandidatom.

Na dan vaganja kandidati odrađuju posljednji trening pred vaganja i treneri oba tima obećavaju da će ih iscijediti. Na novom vaganju Antini rezultati zapanjuju – on je, naime, natukao čak 1,6 kg! 

 

 

>>Gabi je nakon dugo godina u showu opet potrčala

>>Iskreni Neven: Želim zasnovati obitelj i to mi je glavna motivacija za skidanje kilograma

Ključne riječi

Komentara 2

KI
KileAgram
15:04 04.04.2017.

Ja sam u šoku!

DA
Dada24
13:41 05.04.2017.

Ma jok. Nije valjda. Ma to je moguce.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije