Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bijesna Elsa

Šogorica Liama Hemswortha mrzi Miley Cyrus

Liam Hemsworth, Miley Cyrus
PA/PIXSELL
09.10.2013.
u 16:00

Šogorica Liama Hemswortha, Elsa Patakay, nastojala je nagovoriti Liama da napusti Miley Cyrus.

Šogorica Liama Hemswortha, Elsa Patakay, nastojala je nagovoriti Liama da napusti Miley Cyrus. Elsa je supruga njegovog brata Chrisa, a navodno je oduvijek mrzila Miley. - Elsa ne voli Miley, izvor blizak obitelji Hemsworth otkrio je a Showbizspy.

- Provela je prošlu godinu mrzeći Miley i bila je loša prema njoj. Miley se svim silama želi vratiti Liamu i vjeruje da to može jer joj je otprije uspijevalo. Bilo kako bilo, morat će prije toga osvojiti i Elsu, zaklljučio je izvor.

>>Miley i Sinead O\'Connor zaratile: I ti ćeš biti psihički bolesna

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije