Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fatalna glumica

Sofia Vergara otvoreno o razvodu: 'Nakon razvoda najviše su mi pomogli novinari...'

Foto: DPA/Pixsell
1/36
15.01.2024.
u 21:45

Kolumbijsko-američka glumica Sofia Vergara u novom je intervjuu progovorila o razvodu od bivšeg supruga Joea Manganiella.

Nešto više od pola godine otkako se razvela slavna kolumbijska glumica Sofia Vergara od bivšeg supruga Joea Manganiella u novom intervjuu otkrila je što se zapravo dogodilo. Za CBS Sunday Morning priznala je da je očekivala medijski vrtlog koji je nastao kada je u lipnju 2023. u javnost dospjela vijest o razvodu para, a na pitanje kako je tu cijelu situaciju doživjela s obzirom na medijsku pozornost oko njezina razvoda, glumica je rekla kako je uspjela sve prebroditi zahvaljujući upravo novinarima.

- Moram istaknuti da su novinari bili vrlo ljubazni. Mislila sam da će izmišljati stvari, jer znam kako to obično biva, no samo su na neki način prepričali što se dogodilo, i to je bilo to - objasnila je zavodljiva glumica. Nakon što je prošla kroz to teško razdoblje, Vergara je rekla da je uspjela doista promijeniti svoj fokus i nastaviti dalje, priznala je u intervjuu za People. Slavna 51-godišnja kolumbijsko-američka glumica u proteklih nekoliko mjeseci fotografirana je s ortopedskim kirurgom Justinom Salimonom i to nekoliko puta, o čemu smo već ranije pisali, a Manganiello je također viđen s glumicom Caitlin O'Connor.

1/10

 

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, kada je u javnost dospjela vijesti da je Manganiello podnio zahtjev za razvod, pritom navodeći 'nepomirljive razlike' kao razlog njihova razvoda nikog nisu ostavili ravnodušnim. Njihov datum razvoda naveden je kao 2. srpnja, a iz više izvoda bliskog sad već bivšem paru došlo je do saznanja za Page Six kako su njih dvoje vodili odvojene živote jako, jako dugo. Iako Vergara i Manganiello nisu otkrili konkretne razloge svog razlaza, više izvora je podijelilo da je to imalo veze s njegovom željom da ima djecu.

- Donijeli smo tešku odluku o razvodu. Kao dvoje ljudi koji se jako vole i brinu jedno za drugo, ljubazno molimo za poštivanje naše privatnosti u ovom trenutku dok prolazimo ovom novom fazom naših života - kazali su ranije u zajedničkoj izjavi.

VIDEO: Paprena zarada Aleksandre Prijović: Otkriveno koliko je zaradila za tri nastupa u noćnom klubu 

Komentara 1

Avatar Bill Carson
Bill Carson
23:21 15.01.2024.

Ajde da i muško jednom pokrene razvod. Naći će nešto mlađe. Ima novce i ima izgled.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije