Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u ljubičastoj haljinici

Natali Dizdar izgleda izvrsno!

purple nation
Foto: John Pavlish
1/19
20.03.2015.
u 17:11

Na sinoćnjem velikom zabavnom druženju u atraktivnoj ljubičastoj kupoli u Green Gold parku, Purple Nation je ponosno predstavio svoju glavnu zvijezdu – neodoljivu Kupinu, novog člana obitelji Somersby, najpopularnijeg cidera u Hrvatskoj

Posljednjih dana mnogi su imali priliku doživjeti, vidjeti, ali i sudjelovati u Purple Nation revoluciji, zanimljivoj kampanji koja je pobudila interes te okupila i pokrenula sve one kojima je dosta sivila i dosadne svakodnevice.

Na sinoćnjem velikom zabavnom druženju u atraktivnoj ljubičastoj kupoli u Green Gold parku, Purple Nation je ponosno predstavio svoju glavnu zvijezdu – neodoljivu Kupinu, novog člana obitelji Somersby, najpopularnijeg cidera u Hrvatskoj.

Šarmu i zavodljivom okusu Somersby kupine nisu odoljele ni brojne poznate osobe koje su se sinoć pridružile Purple Nationu kako bi pozdravile dolazak ljubičastog perioda. Nina Badrić, Natali Dizdar, Iva Balaban, Anamarija Asanović, Katarina Baban, Mislav Čavajda, Iva Šulentić, Neven Ciganović, Saša Maček, Andrea Andrassy samo su neki od onih koji su uživali u ovom osvježavajućem piću.

>>Tko su vaše favoritkinje druge večeri Fashion.hr-a?

>>Nijanse sive nisu više u modi. Poznati i slavni uskočili su u - ljubičasto!

Komentara 1

Avatar Vrtlaric
Vrtlaric
11:12 21.03.2015.

Mora da je židov ako kažu da izgleda izvrsno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije