Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBRAČUN SLIJEDI

Snježana Mehun: Tužit ću Vlatku Pokos jer je u knjizi lagala

mehun
Marko Lukunić/Pixsell
19.06.2010.
u 19:10

U svojoj kolumni Snježana se osvrnula i na Vlatkine nedavne izjave “kako razlog pomoći nije bila ljudskost ili prijateljstvo, već je to Snježana činila da bi se preko nje eksponirala u medijima”.

– Nemam puno za reći, tek da ću tužiti Vlatku Pokos jer je u knjizi lagala – rekla je poduzetnica Snježana Mehun, bivša Vlatkina prijateljica koja joj je u nevolji pružila ruku. Podsjetimo, kad ju je Dikan izbacio iz stana, Vlatka je spavala kod Snježane koja ju je u to vrijeme hranila i pomogla joj pronaći razne angažmane. No, te se “sitnice” Vlatke očito nisu dojmile, pa je u svojoj knjizi “Život u raju” o Snježani napisala: “Tajna njezina ‘poslovnog uspjeha’ leži u dugogodišnjoj vezi s kontroverznim hrvatskim tajkunom, koji se nedavno razveo zbog još jedne ljubavnice i koji je doista vrlo galantan. Snježanu je materijalno osigurao za cijeli život.”

U svojoj kolumni Snježana se osvrnula i na Vlatkine nedavne izjave “kako razlog pomoći nije bila ljudskost ili prijateljstvo, već je to Snježana činila da bi se preko nje eksponirala u medijima”. Ne čudi stoga što S. Mehun Vlatku više ne oslovljava imenom, već s “Prijateljica”. Tako Snježana piše:

“A tek veselja da ste išli u školu s ‘Prijateljicom’ s velikim P – Vlatkom Pokos... hm, tu bi se svašta dogodilo, i mjesto u knjizi biste dobili. Draga Prijateljica i dalje je, koliko vidim, u kampanji, pa je slikovito ilustrirala naše druženje sa slikama na kojima je ja bezočno iskorištavam na dobro plaćenim eventima za koje je uzimala od sedam do deset tisuća kuna. E, dao Bog pa mene tako netko iskorištavao”.

Reakcije ostalih, Alke Vuice, Mije Begović... i drugih tek se očekuju.

Ključne riječi

Komentara 21

OB
-obrisani-
00:53 20.06.2010.

A neces ju tuzit sta je rekla da si Kerumu karu cuclala i da si na racun toga sada mozes prijustiti da te kara fotomodel, a do juce si morala klecati ispod Kerumove trbusine kamenjarko nepismena.

SA
sargu123
21:37 19.06.2010.

A što je to lagala ? Valjda je napisala da Snješka nije nevina ! Joj , joj , to je stvarno užasna laž !

SA
sargu123
21:56 19.06.2010.

@admin Zašto se ne može komentirati članak o NABIGUZ - HAPPENING-u ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije