Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Romantično

Snježana Mehun i Mihael u Meksiku uplovili u bračne vode

snježana mehun i mihael galeković
markom lukunić/VLM
24.01.2011.
u 09:21

Par će nakon povratka iz Meksika vezu ozakoniti i u Hrvatskoj, prenosi časopis Extra. Za prijatelje će organizirati veliki tulum u Posh baru

Poduzetnica Snježana Mehun i Mihael Galeković u Meksiku su se zavjetovali na vječnu ljubav, prenosi časopis Extra. Vlasnica Posh bara kaže kako su to htjeli učiniti bez velike pompe, intimno i svečano pa su za mjesto ceremonije odabrali jednu lijepu plažu, a formalno će ulazak u brak provesti kad se vrate u Hrvatsku.

Paru koji već tri godine živi zajedno dugo je bila želja posjetiti Meksiko. Odsjeli su u luksuznom resortu El Dorado Royale gdje im je najviše nedostajao Snježanin sin Dino. U srijedu se vraćaju kući i pripremit će veliki tulum u Poshu.

Komentara 8

LU
Lujo123
15:14 24.01.2011.

admine mi se vidi kak ti dobivaš pinku od ove \"dame\" za stalno objavljivanje korisnika njenog međunožja! Daj dojdi k pameti!

CI
cici14
16:28 24.01.2011.

Hm Tu čeć mi pustiti komentar?

BL
bluesbob
13:23 24.01.2011.

Madamme očekuje blagoslov Bozanića? HAAHAHHAAHHA

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije