Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sretna vijest

Snježana Mehun čestitala sinu rođendan pa otkrila veliku novost u svojoj obitelji

Foto: Instagram
1/6
27.04.2022.
u 12:30

-Muškarac mog života slavi rođendan i na moju veliku sreću i zadovoljstvo našao je ženu svog života. On će zauvijek biti prvi i jedini muškarac u mom životu.Znam da ću ja isto biti u njegovom, ali isto tako ja ću sa zadovoljstvom stati u stranu i uživati u njegovoj sreći - napisala je Snježana Mehun u emotivnoj objavi.

Poduzetnica Snježana Mehun (50) ponovno ima razlog za slavlje. Ovih je dana njezin sin Dino proslavio rođendan, a uz emotivnu čestitku Mehun je otkrila i da se njezin jedinac zaručio. 

"Muškarac mog života slavi rođendan i na moju veliku sreću i zadovoljstvo našao je ženu svog života. On će zauvijek biti prvi i jedini muškarac u mom životu.Znam da ću ja isto biti u njegovom, ali isto tako ja ću sa zadovoljstvom stati u stranu i uživati u njegovoj sreći i prepustiti svoje mjesto njegovoj divnoj zaručnici! Voli vas mama. Ovako kreativne zaruke mogao je osmisliti samo moj sin", napisala je poduzetnica na društvenim mrežama.

Objavila je i nekoliko fotografija sa sinove prosidbe koja se odvila u jednom dubrovačkom klubu na plesnom podiju. Na podu su bile latica ruža u obliku srca, a unutar tog srca Dino je zaprosio svoju partnericu. 

Koliko je ponosna na svog sina jedinca Snježana ne krije, a nedavno je svojim pratiteljima otkrila i zanimljivu anegdotu iz zajedničkog izlaska. 

- Ja sam imala 22 godine, on se rodio, ja sam imala 44 godine, a on 22 kada je ušao u klub zaštitnički dok sam ja plesala sa svojom ekipom u koreografiji mojih gayeva i stao kao Kevin Costner pored mene u slavnom Bodyguardu hladan kao viski sa ledom i rekao “Mama kasno je, na štiklama si, bole te noge, nećeš naći taxi poslije, ja sam parkirao ispred ulaza idemo doma!” Ljubav materina lukava (smijeh) Zahvalna sam na mnogo toga u životu, ali sam najzahvalnija što si baš mene izabrao da ti budem mama. Dino Mehun, mamin najveći ponos i životni uspjeh - napisala je Snježana u opisu nekoliko fotografija sa sinom. 

Inače, Snježana je Dinu dobila u braku s prvim suprugom Zoranom Mehunom. Nakon njega se ponovno udala za  Mihaela Galekovića od kojeg se rastala 2014. Prošlo ljeto udala se za austrijskog poduzetnika Franza Schillingera.

VIDEO Sve o uspjehu i propasti Višnje i Zdravka Peveca 

Komentara 1

RO
romobil
14:33 27.04.2022.

Da i !?!?!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije