Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
talentirani sportaš

Snima se 'Ted 2' - U omiljenoj komediji pojavio se i Tom Brady

tom brady
Foto: Facebook
1/4
07.11.2014.
u 10:19

Napada New England Patriotsa i suprug manekenke Gisele Bundchen ostavio je gostujuću ulogu u komediji...

Hit komedija 'Ted 2' obećava i u drugom nastavku. Mark Wahlberg i Seth MacFarlane i ovog puta su glavne okosnice komedije, a u gostujućoj ulozi pridružio im se Tom Brady.

Napada New England Patriotsa i suprug manekenke Gisele Bundchen ostavio je gostujuću ulogu u komediji. Objavio je to na svom Facebooku. - Bilo je zabavno raditi s Markom i ekipom sjajnih ljudi na setu 'Teda 2', napisao je Tom. I Mark se osvrnuo na gostovanje omiljenog američkog sportaša. - Tom je u filmu. Glumi samog sebe, a napravio je sjajan posao.

Presmiješan trenutak, rekao je Wahlberg. Komedija mu nije strana pa je Brady već posudio i svoj glas u sjajnoj animiranoj seriji 'Family Guy'. U filmu 'Ted 2' uz Wahlberga glumi Amanda Seyfried, a našla se u ulozi njegove djevojke. U prvom nastavku filma tu je ulogu igrala Mila Kunis. Priča se da će se u filmu pojaviti i Morgan Freeman te Liam Neeson. Najavljeno je da će se film objaviti u lipnju 2015. godine.

 

Komentara 1

Avatar rothmans
rothmans
11:52 07.11.2014.

Ha, jedva cekam drugi dio, prvi mi je jedna od boljih komedija ikad!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije