Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Producenti natuknuli

Snima se spin-off serije 'Kako sam upoznao vašu majku'?

kako sam upoznao vašu majku
Foto: screenshot/youtube
01.11.2013.
u 11:01

Producenti popularne serije 'Kako sam upoznao vašu majku' najavili su kako će najvjerojatnije snimiti i spin-off koji će nazvati 'Kako sam upoznala vašeg oca'.

Producenti popularne serije 'Kako sam upoznao vašu majku' najavili su kako će najvjerojatnije snimiti i spin-off koji će nazvati 'Kako sam upoznala vašeg oca'. Pretpostavljate, tematika je ista, samo što će ljubavna priča Teda Mosbyja i njegove supruge biti ispričana iz njezine, ženske perspektive. Svojoj djeci pričat će o avanturama koje je doživjela dok je tražila ljubav svog života.

Producenti su izjavili kako je njihova ideja još u razvoju te ništa nije potvrđeno, iako se zna da nitko od sadašnje postave serije neće sudjelovati u spin-offu. Inače, hit serija 'Kako sam upoznao vašu majku' završava na proljeće sljedeće godine. Tijekom godina prikazivanja stekla je brojne poklonike diljem svijeta, a ekipa je osvojila i devet prestižnih Emmyja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije