Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napetost

SMS dokazuje da je Janet branila djeci M. Jacksona posjet baki

'Image: 0121486515, License: Rights managed, Restrictions: 000, Prince and Paris Jackson enjoy the day in Calabasas with their cousins cousins Jaafar, Jermajesty and Uncle Jermaine. They bought movie
'Profimedia.com'
27.07.2012.
u 16:40

Prince Jackson objavio je na Twitteru da ga je tata upozoravao na zle ljude iz njegove okoline, sad mu je jasno na koga je mislio

Prince Jackson (15) objavio je na Twitteru prepisku SMS-poruka koje je izmijenio s tetom Janet i iz kojih se jasno da iščitati kako je Janet namjerno htjela držati djecu svog brata Michaela podalje od bake Katherine koja im je zakonska skrbnica.

"Tata mi je uvijek govorio da su neki ljudi u mojoj blizini jako opasni i da ih se moram čuvati, sada mi je jasno na što je mislio", napisao je Prince na Twitteru. Dodao je i kako se baka Katherine vratila u njihovu kuću u Kaliforniji. "Sretan sam što se baka vratila. Razgovarao sam s njom i uvjerio se kako su je drugi zaveli svojim lažima. Jako sam ljutit i povrijeđen zbog toga", piše Prince.

Nedugo nakon ovih objava na društvenoj mreži, pojavile su se sumnje da je netko hakirao Princeov Twitter, no Princeova sestra Paris (14) to je demantirala i rekla je kako njezin brat stoji iza svake napisane riječi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije