Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tončica čeljuska

Smršavila sam jer sam zavoljela svoje tijelo i počela se zdravije hraniti

11.09.2014., Zagreb - U umjetnickom paviljonu Hippy Garden je obiljezio 15 godina djelovanja uz reviju Bridal Couture. Photo: Borna Filic/PIXSELL
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/4
20.09.2014.
u 12:05

U godinu dana izgubila sam gotovo deset kilograma jer me svaki disbalans, pa tako i višak kilograma, uznemirava

Voditeljica i urednica emisije "Studio 4" na HTV-ovu četvrtom programu Tončica Čeljuska u novu televizijsku sezonu ušla je vidno mršavija. Svoj novi, svježiji i vitkiji izgled duguje diplomi za tzv. life coacha što joj je dugo bila velika životna želja.

– Uvijek sam voljela baviti osobnim razvojem, a tzv. life coach bio mi je neostvarena želja. Bavi se ljudskim potencijalima, a polazi od pretpostavke da se svako ljudsko biće može maksimalno razviti onakvo kakvo jest – objašnjava Čeljuska. Otkako je krenula na jednogodišnju edukaciju, Tončica se više posvetila i svom tijelu pa je nakon ljeta u studio na Prisavlju ušla gotovo deset kilograma mršavija.

– Kad se bavite osobnim razvojem, onda na neki način shvatite i da je u zdravom tijelu zdrav duh. U životu nas svaki disbalans uznemirava pa je tako i s viškom kilograma. Vjerujem da čovjek treba biti u psihičkoj i fizičkoj ravnoteži, a kada zavoli svoje tijelo onda se počne i zdravije hraniti. Tada nije problem ni nekoliko puta tjedno otići u duge šetnje. Tako da ja u principu nisam bila ni na kakvom režimu ili dijeti, samo sam zavoljela svoje tijelo – kaže Čeljuska koja je prije ljeta prekinula trogodišnju vezu s Antom Tonijem Ramljakom. O razlozima prekida voditeljica ne želi govoriti jer to smatra privatnom stvari te je sad usmjerena na svoje kćeri Tihanu i Anušku, posao i osobnu nadogradnju.

>>Tončica Čeljuska i Ante Toni Ramljak uživali u kinu

Komentara 1

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
17:51 21.09.2014.

Bla, bla, bla... ;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije