Naslovnica Showbiz Estrada

Slušaj Narodni i osvoji iPhone X, Playstation 4, laptop...

U vrijeme blagdana neka vas prati sreća, miris kolača, sjaj lampica i puno najbolje domaće glazbe.
03. prosinca 2018. u 11:26 332 prikaza
Narodni radio

Krenuo je Adventski kalendar Narodnog. U vrijeme darivanja i mi svakodnevno, sve do Badnjaka, dijelimo bogate nagrade svojim slušateljima.

Budi svako jutro uz Narodni. Kad otvorimo prozorčić Adventskog kalendara za taj dan, igra počinje. Tada ćemo čuti kako su traženi božićni pojam opisali naši mali vilenjaci, Katja i Petar. Na tebi je da pogodiš o čemu je riječ.

Ako misliš da znaš što se krije u tom prozorčiću Adventskog kalendara Narodnog, pošalji SMS na broj 60080 (cijena 2,40 kn s PDV-om). Poruka mora sadržavati ime, prezime, adresu i ključnu riječ "kalendar". Nagradu dana odnosi onaj tko prvi pogodi pojam. I tako svaki dan, sve do Badnjaka.

A nagrade su, njih ukupno 24, mobiteli, tableti, Full HD LED TV, notebook, laptop, Playstation 4, dron, kuhinjski robot, GPS navigacija, iPhone X... Vrijedno zabavne igre, zar ne?

Adventski kalendar Narodnog kao partner prati HEP. "Ponosni smo što već godinama imamo priliku biti partner ovog lijepog projekta i što u blagdansko vrijeme darivanja unosimo svjetlost i toplinu u domove vaših slušatelja i naših dragih kupaca", poručili su iz HEP-a.

U vrijeme blagdana neka vas prati sreća, miris kolača, sjaj lampica i puno najbolje domaće glazbe.

Slušaj Narodni i osvoji iPhone X, Playstation 4, laptop... | Autor :

ccccccc
VJEČNE SALONKE
Crvene ili one sa zmijskim uzorkom? Doznajte koje su štikle must have ovog proljeća

A1 izdvaja za Vas