Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrabar dečko

Slovenac na štiklama ukrao pozornost na drugoj večeri CAP-a

croaporter 2
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/10
10.04.2014.
u 21:12

Druga večer Cro A Portera vrvjela je modnim iznenađenjima među poznatim gostima ove modne večeri...

Druga večer Cro A Portera vrvjela je modnim iznenađenjima među poznatim gostima ove modne večeri. Dečke u štiklama ne vidimo tako često. Čini se da je jedan morao doći čak iz Slovenije da pokaze modnu hrabrost. Miha Kavčić, gospodin neobičnog stila došao je sa Salome.

Tko je mamio uzdahe? Lijepa voditeljica Marijana Batinić u kratkim hlačicama od kože. Razgolitila se i pokazala da se trening itekako isplati. I njezina prijateljica Petra Nižetić u dugačkom bijelom odijelu izgleda odlično. Tko nas je ugodno iznenadio? Rokerica Žanamari koja je za ovu priliku prešla na stranu elegancije. Plava suknja s visokim rasporkom pristaje joj kao salivena.

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL, Davor Puklavec/PIXSELL

>>Seksi Jelena Rozga zavela posjetitelje na otvorenju Cro A Portera

Komentara 2

Avatar abraham73
abraham73
22:37 10.04.2014.

slovenac pa jos na stiklama, ajde da je slovenka, e kuda ide ovi svit....

Avatar EU_afrodita
EU_afrodita
13:37 11.04.2014.

dobar je

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije