Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon tri faze natjecanja

Slijede neviđena iznenađenja u nedjeljnoj emisiji ‘X Factor Adria’ uživo!

x faktor
Foto: PR FOTO
1/4
17.05.2015.
u 19:37

U ovoj fazi X Factora gledat ćemo 12 najboljih, kao i pridruženog kandidata kojeg će vratiti gledatelji u natjecanje

Nakon tri faze natjecanja (audicije,bootcamp i Kuće sudaca), u kojima su gledatelji uživali proteklih nedjelja, kreće najuzbudljivija faza najpoznatijeg glazbenog reality showa ’X Factor’ - emisije uživo! U nedjelju, 17. svibnja, od 21 sat, na RTL Televiziji, gledatelji će moći navijati za svoje favorite. Uz Antoniju Blaće i Aleksandra Radojičića na pozornici, te Snežanu Velkov u backstageu, voditeljskom trojcu, iza pozornice, pridružit će se i Nikolina Ristović.

U Tončijevom ’stožeru’ u prvo emisiji uživo naći će se grupe ’’Infinitas’’, ’’9control’’ i ’’Anđeline’’, u Aleksandrinom Ilija Mihailović, David Temelkov i Antonio Krištofić, dok se Željko odlučio za Katarinu Simić, Magdalenu Bogić i Ivu Ćurić, a Massimo je iz svoje grupe u emisije uživo poveo Jelenu Đurić, Nikolu Marjanovića te Amela Ćurića.

A što žiri misli o uspjehu svojih kandidata u emisijama uživo:

Aleksandra Kovač - Pritisak će biti veliki, ali ljubav prema pjevanju i glazbi ce im pomoći da uklone u tremu i nervozu. Svaki od ovih mladih ljudi mi je jako bitan i dobit će moju punu podršku i mentorstvo, a to znači da ću sa svakim od njih raditi na svim detaljima njihovog nastupa. Inzistirat ću na ekstremnoj disciplini, ozbiljnoj pripremi i potpunoj posvećenosti, čuti ću svaku grešku i neću tolerirati zabušavanje! Publika će me sada upoznati kao vokalnog pedagoga i muzičkog producenta, a tu nema šale!

Massimo Savić - Mislim da imam najbolje natjecatelje  u ovom showu jer jedino što moji kandidati moraju dati u trenutku izvedbe je iskrenost koju već svi imaju sami po sebi. Samo je važno da ih ništa ne omete u tome. Meni nikada pobjede nisu važne. Meni je važno sudjelovati do samog kraja.

Željko Joksimović – Trudit ću se da kandidatima svojim savjetima i iskustvom pomognem da otkriju u sebi, a onda i iznesu van onu emociju koja će pri interpretaciji pjesme sve članove žirija, kao i publiku ostaviti bez teksta. U emociji je ključ. Emisije uživo su nepredvidljive jer upravo neke kandidate ta činjenica blokira, a nekima je baš to vjetar u leđa. Ja im svima želim da su potpuno opušteni, svoji i iskreni u nastupu. Konkurencija je jaka i za pobjedu se treba izboriti.

Tonči Huljić – Moja kategorija još nije dovršena, zbog Samsunga, i mogućnosti dodavanja još jednog kandidata ili grupe u show možda budem imao još jednog ili dva člana, tko zna. Nema tu neke posebne filozofije. Mislim da treba obratiti pažnju na bendove koji su tek nastali. Očekujem da moji finalisti budu čvrsti i iskreno, ne razmišljam puno o samoj pobjedi. Važno je da gledatelji uživaju u sjajnim interpretacijama svih naših kandidata!’’

U ovoj fazi X Factora gledat ćemo 12 najboljih, kao i pridruženog kandidata kojeg će vratiti gledatelji u natjecanje. U prvoj emisiji uživo, iz showa ispada jedan kandidat telefonskim glasovanjem gledatelja iz cijele regije.

S obzirom da se ukus žirija i publike ponekad ne podudara u potpunosti, Samsung također pruža priliku gledateljima da vrate svog favorita! Tako će jedan kandidat s najviše glasova dobiti WILD CARD i šansu da se ravnopravno, s odabranih 12 kandidata bori za pobjedu u najvećem glazbenom showu u regiji. Gledatelji mogu glasati za njegov povratak tako što će posjetiti Samsung Hrvatska facebook stranicu koja će ih provesti kroz proceduru glasovanja. Za jednog kandidata može se glasati samo jednom, a glasovanje traje do nedjelje, 17. svibnja, kada će biti objavljen kandidat publike, ali i još neka, do sada u ovakvom showu, neviđena iznenađenja, kao i pjevačkog gosta – švedskog predstavnika na ovogodišnjem Eurosongu Mansa Zelmerlowa, koji je ujedno i jedan od glavnih favorita za pobjedu ovogodišnjeg Eurosonga. Mans će otpjevati pjesmu ’Heroes’ s kojom će i predstaviti svoju zemlju  na tom prestižnom natjecanju.

 >> Još nije gotova utrka za live emisije showa 'X Factor Adria', žiri može vratiti kandidate

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije