Naslovnica Showbiz TV

Slavonke Petra i Filipa kulinarskim vještinama osvojile žiri i odnijele 100 tisuća kuna

Tijekom finalnog dvoboja oba para pripremala su jelovnike od pet sljedova po vlastitom izboru, pokušavajući zadiviti članove žirija Željku Klemenčić, Ivana Pažanina i Tomislava Špičeka
27. svibnja 2016. u 09:45 2 komentara 2179 prikaza
Petra i Filipa pobjednice treće sezone „Tri, dva, jedan – kuhaj!“
Foto: RTL
Pogledajte galeriju 1/4

Treća sezona RTL-ova kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' privedena je kraju, a za pobjednice su proglašene Slavonke Petra Egić i Filipa Sorko, javlja RTL.

Djevojke su nadmašile konkurente s Kvarnera Doris Vlah i Luku Dančulovića i osvojile titulu najboljeg amaterskog kuharskog para i novčanu nagradu od 100 tisuća kuna. Tijekom finalnog dvoboja oba para pripremala su jelovnike od pet sljedova po vlastitom izboru, pokušavajući zadiviti članove žirija Željku Klemenčić, Ivana Pažanina i Tomislava Špičeka.

Petra i Filipa pobjednice treće sezone „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ | Autor : Marko Lukunić/Pixsell Foto: Marko Lukunić/Pixsell

Među ukusnim jelima, našle su se prave delicije, poput rižota od sipe, zelenih štrukli, svinjskih obrazina i prepeličjih prsa, a sestrične Filipa i Petra u končanici su za nijansu odnijele pobjedu.

U završnom finalu Petrin i Filipin jelovnik bio je uistinu za nijansu bolji od Dorisina i Lukina. No, ovaj put o pobjedniku je odlučivala i činjenica da su djevojke od samog početka showa upijale što smo Tomek, Željka i ja govorili, svaki savjet što smo im uputili i time su svaki put dizale svoje znanje za korak više. Uz to, bile su dovoljno hrabre da nam na tanjurima donesu nešto novo, nešto što dosad u showu nismo imali prilike kušati i svojim su jelima uvijek dale neki završni, prepoznatljivi štih – obrazložio je Pažanin.

>> Emotivni Vladimir u suzama se oprostio od natjecanja

Rafting
AVANTURA NA VODI
Otkrijte gdje je najbolje ići na rafting, a gdje se krije raj za avanture u kanuu i kajaku

A1 izdvaja za Vas