Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
procurila snimka...

Slavni zavodnik zapravo je gay?

simon cowell
Foto: WILL OLIVER/Press Association/PIXSELL
1/5
17.07.2014.
u 22:33

Je li Simon Cowell gay? Slavni zavodnik prozvan je na suđenju Tulisi Contostavlos, bivšoj sutkinji X Factora. Slavnoj pjevačici sudi se jer je novinaru Suna pomogla da nabavi drogu...

Je li Simon Cowell gay? Slavni zavodnik prozvan je na suđenju Tulisi Contostavlos, bivšoj sutkinji X Factora. Slavnoj pjevačici sudi se jer je novinaru Suna pomogla da nabavi drogu. Novinar je bio na tajnom zadatku, a Tulisa privedena. U sudnici je danas objavljena snimka razgovora između Tulisina bivšeg menadžera Garetha Vareyja i novinara Mazhera Mahmooda, javlja Mirror.

Kad je novinar upitao menadžera je li Simon Cowell gay, ovaj je odgovorio potvrdno, dodavši da poznaje ljude koji su spavali sa Simonom. Cowell nije komentirao vijest o snimci. Inače, sudac X Factora u vezi je s Lauren Silverman, koja se zbog njega rastala od njegovog bliskog prijatelja. Dobili su i sina Erica.

Foto: Charles Guerin/Press Association/Pixsell

>>Trosobni stan platio 10 milijuna dolara

Komentara 8

QW
qwas33333
20:38 18.07.2014.

dečka mu znam, ali tko je on?

PA
pavel1001
06:25 18.07.2014.

eto velikog frajera,voli lizalice

ĆA
ćaćaća
22:51 17.07.2014.

po gestikulacija tjela se primejtilo da je ženskast..vjerojatno je primarijus .)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije