Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakve cifre!

Slavni pjevač stigao u Hrvatsku: Zakupio otok kraj Šibenika, a party naplaćuje 42.000 kuna

Foto: Instagram
1/9
07.08.2019.
u 19:18

Jared Leto, pjevač benda Thirty Seconds to Mars stigao je u Hrvatsku i javio se fanovima na Instagramu.

Oskarom nagrađeni glumac i pjevač Jared Leto stigao je u Hrvatsku! Njegov Instagram vrvi Storyjima gdje korača uz obalu.

Fanovima je poručio da jedva čeka početak Mars Island festivala kojeg organizira sa svojim bendom Thirty Seconds to Mars. Festival će se održati na otoku Obonjanu, nedaleko od Šibenika od 9. do 12. kolovoza.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

U siječnju je otkrio da je zakupio otok, a u srpnju je poručio fanovima da jedva čeka doći u Hrvatsku. Inače, cijena trodnevne ulaznice za ludovanje s Jaredom je basnoslovna - najjeftinija je 6.700 kuna, a najskuplja 42.000 kuna. 

U tu cijenu su uključene sve aktivnosti, smještaj i hrana, a posjetitelji će moći uživati u intimnim koncertima benda, masažama, jogi, meditaciji i brojnim drugim aktivnostima.

Leto je Mars Island organizirao u Kaliforniji gdje je dosegao veliku popularnost, a u rujnu se festival seli na Malibu.

 

Ključne riječi

Komentara 3

LI
Lily7
20:18 07.08.2019.

Wow, kakva besplatna propaganda za Hrvatski turizam! Jared Leto zna cijeniti stvarne I rijetke vrijednosti! Steta sto dolazim u Hrvatsku malo kasnije, ovo nebi propustila!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije