Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije očekivala

Slavni glumac rasplakao voditeljicu u emisiji uživo, jedno emotivno pitanje najviše ju je dirnulo

Foto: Screenshot
1/4
28.03.2023.
u 08:35

Phang se na kraju ispričala glumcu što je plakala, a Wong je odgovorio da mu je bila velika čast razgovarati s njom

James Wong, 94-godišnji glumac koji je utjelovio lik djeda obitelji Wang u hit-filmu "Sve u isto vrijeme" koji je pokupio brojne Oscare, uključio se videopozivom u emisiju MSNBC-ja, gdje je razgovarao s voditeljicom Katie Phang. Razgovarali su o njegovoj karijeri i nagrađivanom filmu, a prilikom jednog važnog pitanja voditeljica se i rasplakala. 

Nakon što su spomenuli Oscare, glumac je rekao kako je "prilično iscrpljen" nakon dodjele, a onda su spomenuli njegovu 70 godina dugu karijeru u kojoj je snimio više od 700 filmova. Spomenuli su i rasnu stereotipizaciju u Americi te stereotipne uloge koje su se nametale glumcima azijskog podrijetla. Voditeljica je zatim naglasila kako su njegove tri kćeri i osmero unučadi sigurno ponosni na njega i dodala kako je, nažalost, ona svog oca izgubila prije četiri godine. 

Wong ju je upitao je li joj otac doživio da je vidi kako vodi vlastitu emisiju, a upravo to pitanje voditeljicu je rasplakalo.

"Nije, i postajem emotivna zbog ovog pitanja. Preminuo je od Alzheimerove bolesti i demencije Lewyjevih tjelešaca na Dan očeva 2019. Dakle, nikad me nije vidio kako ovo radim. Ali znam da je bio ponosan na mene", rekla je, na što je glumac odgovorio:  "Siguran sam da bi vaš otac, baš poput mene koji sam također otac, bio ponosan na svoje dijete, na djecu koja nasljeđuju naše ime."

Phang se na kraju ispričala glumcu što je plakala, a Wong je odgovorio da mu je bila velika čast razgovarati s njom. 

Podsjetimo, na ovogodišnjim Oscarima najviše nominacija imao je upravo film "Everything Everywhere All at Once", odnosno, "Sve u isto vrijeme" Daniela Kwana i Daniela Scheinerta, njih čak 11. Ovaj film osvojio je sedam zlatnih kipića i to za najbolje ostvarenje, najbolju glavnu žensku ulogu, redatelje, originalni scenarij, montažu i sporednu žensku ulogu i sporednu mušku ulogu. Riječ je o znanstveno-fantastičnom indie filmu s obiteljskom tematikom. 

VIDEO Hus o novome pjevaču Parnog Valjka: Igor je nevjerojatan

Komentara 6

Avatar Asterix
Asterix
10:21 28.03.2023.

"Spomenuli su i rasnu stereotipizaciju u Americi te stereotipne uloge koje su se nametale glumcima azijskog podrijetla". A koje uloge bi trebali glumiti, uloge Talijana, Židova, Iraca...

TI
Tinček
12:58 28.03.2023.

Uvijek isto. Svi smo različiti i takve su nam uloge u životu. Rijetki pokušaji da muškarac glumi ženu ili bijelac crnca su mi odbojni i odvlači pažnju sa radnje filma.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije