Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oglasio se

Slavni glazbenik otkrio da se bori s teškom dijagnozom: Užasno je i bojim se

Foto: Profimedia
1/3
25.06.2021.
u 11:30

Na Instagramu se obratio svojim fanovima i otkrio da trenutačno ide na kemoterapije. Mark nije htio podijeliti o kakvom je raku riječ ni u kojem je stadiju, no priznao je da se boji.

Član benda Blink-182, glazbenik Mark Hoppus objavio je da ima rak. Na Instagramu se obratio svojim fanovima i otkrio da trenutačno ide na kemoterapije. Mark nije htio podijeliti o kakvom je raku riječ ni u kojem je stadiju, no priznao je da se boji. 

"Posljednja tri mjeseca idem na kemoterapije zbog raka. Imam rak. To je užasno i bojim se, ali sam u isto vrijeme blagoslovljen nevjerojatnim doktorima te prijateljima i obitelji koji mi pomažu da se borim", napisao je Hoppus u objavi te otkrio da će ostati pozitivan i boriti se koliko može. 

Foto: Instagram

"Ispred mene su još mjeseci liječenja, no borit ću se koliko mogu i ostat ću pozitivan. Jedva čekam pobijediti ovu bolest i da se uskoro ponovno vidimo na koncertima. Volim vas sve."

Podršku su mu pružili bivši i sadašnji članovi benda, ali i obožavatelji. Gitarist i vokalist Tom DeLonge kazao je kako je Mark jak i da će ovu tešku prepreku svladati otvorenim srcem. 

VIDEO Britney Spears: Nemam svoj novac, ne smijem imati bebu, depresivna sam i plačem

Ključne riječi

Komentara 2

68
68212906
12:15 25.06.2021.

Prihvati taj rak, on je dio tebe i voli te

Avatar zrakomlat59
zrakomlat59
11:39 25.06.2021.

Po naslovu pomislih opet jedan ode zbog korone a on ode od raka. Odkada se umrli od raka objavljuju u novinama?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije