Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOSNA MAMA

Slavna pjevačica rodila je u 45. godini zahvaljujući umjetnoj oplodnji

Natalie Imbruglia
Foto: Press Association/PIXSELL
1/4
09.10.2019.
u 12:56

Natalie je sretnu vijest objavila na Instagramu, te je napisala kako joj "srce lupa", a otkrila je i kako se dječak zove Max Valentine Imbruglia.

Pjevačica Natalie Imbruglia rodila je svoje prvo dijete u 45. godini, zahvaljujući umjetnoj oplodnji. Natalie je sretnu vijest objavila na Instagramu, te je napisala kako joj "srce lupa", a otkrila je i kako se dječak zove Max Valentine Imbruglia. 

Natalie je trudnoću objavila u srpnju, dodavši kako se odlučila za umjetnu oplodnju uz  donora sperme. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Welcome to the world.. Max Valentine Imbruglia 💙 My heart is bursting 🥰🥰🥰 #myboy

A post shared by natalie_imbruglia (@natalie_imbruglia) on

 

- Dugo godina mi je bila želja postati majka. Blagoslovljena sam što sam uspjela zatrudnjeti - rekla je tada Natalie. 

Nakon objave o rođenju malog Maxa počele su pristizati i čestitke poznatih kolega. U komentarima su se javile i pjevačice Kylie Minogue, Sophie Ellis-Bextor i Louise Redknapp iz grupe Eternal. 

Pjevačica najpoznatija po hitu "Torn" u devedesetima je bila u vezi s Davidom Schwimmerom (Ross iz "Prijatelja"), a od 2003. do 2008. bila je u braku s pjevačem grupe Silverchair Danielom Johnsom. Prije dvije godine nastupila je i u zagrebačkoj Tvornici kulture. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije