Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kaje se

Slavna pjevačica otvoreno progovorila i otkrila zašto ne može biti majka

Foto: Profimedia
1/4
10.05.2019.
u 08:00

Lijepa Australka se prisjetila 2005. godine kada joj je dijagnosticirana teška bolest te objasnila kakve posljedice je ostavila. Otkrila je kako joj s 36 godina, kada je dobila rak, djeca još nisu bila u planu no bolest je to promijenila.

Pjevačica Kylie Minogue progovorila je i svojoj borbi s rakom dojke i priznala kako ju je ta bolest spriječila da ima djecu za Sunday Times' Style Magazine.

Lijepa Australka se prisjetila 2005. godine kada joj je dijagnosticirana teška bolest te objasnila kakve posljedice je ostavila.
Otkrila je kako joj s 36 godina, kada je dobila rak, djeca još nisu bila u planu no bolest je to promijenila. 

- Očito je da ne želim previše razmišljati o tome, ali da, pitam se kako bi to bilo. Svi kažu da postoji puno opcija, ali ne znam -  rekla je Kylie.

Kazala je i da je sada, kada ima 50 godina, puno opuštenija u životu, no priznaje da se ipak kaje zbog nekih stvari. Ipak, naglašava da je prihvatila život takav kakav je, te krenula dalje s te točke.

Pogledajte koji su bili najkraći zvjezdani brakovi:

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
16:00 10.05.2019.

sem ti članka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije