Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesigurna u sebe

Slavna ljepotica otkrila svoju tajnu: 'Nesavršenosti stavim u prvi plan i lakše mi je'

adriana lima
Foto: Facebook
1/6
12.01.2016.
u 08:58

Uvijek se moramo podsjećati na ono što najviše cijenimo kod sebe. Ono što smatramo svojim nesavršenostima ne smijemo skrivati ispod make-up-a, već bismo to trebali jednostavno prigrliti, smatra predivna Brazilka

Iako ju smatraju jednom od najljepših žena na svijetu slavna Viktorijina anđelica Adriana Lima poprilično je nesigurna u sebe. Unatoč svom zavidnom izgledu, lijepa manekenka priznala je da se bori s kompleksima vezanim uz izgled, a u toj borbi najviše joj pomažu majčini savjeti. 

-Najbolji savjet koji sam dobila od majke kad je u pitanju nesigurnost oko izgleda, jest taj da se uvijek moramo podsjećati na ono što najviše cijenimo kod sebe. Ono što smatramo svojim nesavršenostima ne smijemo skrivati ispod make-up-a, već bismo to trebali jednostavno prigrliti. Čak i ako sam model, dogode mi se dani kad se moram podsjećati da psihički moram biti najbolja verzija sebe, pa će se to vidjeti i na fizičkoj razini- izjavila je najdugovječnija Viktorijina anđelica u intervjuu za magazin Stella

Zbog svog izgleda predivna Brazilka još je kao tinejdžerica bila jako nesigurna u sebe. -Mislila sam da nikome ne mogu biti privlačna jer imam ružne zube. Još i danas ih mrzim. Čudni su i veliki – otkrila je Adriana u jednom intervjuu.

>>Ovako izgledaju Victoria's secret anđelice bez make-upa

>>Adriana Lima oduševila skrivenim talentom!

Komentara 3

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
10:19 12.01.2016.

Zubi su ok ali nokti su problem.

BI
Black_Identity
10:38 12.01.2016.

o blago njoj, jedna nakaza vise koja je opcinjena sobom...

HA
hammer
10:03 18.01.2016.

A malo slika ima i od druge koke, a nju ne spominjete u tekstu pa čemu to onda ????? E novinari……

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije