Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE DUGO ČEKALA

Slavna glumica uhvaćena u zagrljaju 24 godine mlađeg dečka samo nekoliko dana nakon što je objavila da se razvodi

Thandiwe Newton
Foto: Profimedia
1/5
26.04.2022.
u 07:00

Thandiwe Newton i reper Lonr šetali su plažom u Malibuu držeći se za ruke, a onda su zastali i strastveno se poljubili. Inače, Lonr je samo četiri godine stariji od najstarije Thandiweine kćeri Ripley.

Samo nekoliko dana nakon što su mediji objavili kako se se Thandiwe Newton (49) razvodi od redatelja Ola Parkera nakon 23 godine braka, slavna je glumica uhvaćena kako izmjenjuje nježnosti s glazbenikom Lonrom (25), čije je pravo ime Elijah Dias.

Kako piše Daily Mail, Newton i reper Lonr šetali su plažom u Malibuu držeći se za ruke, a onda su zastali i strastveno se poljubili. Inače, Lonr je samo četiri godine stariji od najstarije Thandiweine kćeri Ripley. 

 

Britanska glumica najpoznatija je po ulozi Maeve u seriji "Westworld", za koju je prije četiri godine nagrađena Emmyjem. Za Ola Parkera udala se 1998. godine, a osim Ripley imaju i kćer Nico (18) i sina Bookera (8). Prije osam godina dobila je nagradu za "najseksi veganku". Mediji su pisali i kako je nakon razvoda potražila stručnu pomoć jer je imala i psihičkih problema. Zvijezda je ranije ispričala kako je doživjela "brojne slomove" u svojoj problematičnoj prošlosti, kao i o svojim srceparajućim iskustvima seksualnog zlostavljanja, rasizma i bulimije tijekom svog vremena u industriji. Kada je imala 16 godina, napastovao ju je redatelj John Duigan, koji je tada imao 39 godina. Sve je trajalo pet godina, dvije od tih godina nazvane su 'vezom' nakon što je tražio blagoslov Newtoninih roditelja da mu ona bude djevojka kada je imala 18 godina, dok je od nje tražio da sakrije njihovu prijašnju intimnost koja je počela kada je bila tek 16.

Glumica nagrađena Baftom rekla je da se zbog veze osjećala "samodestruktivno" i dodala je da je o tome govorila samo "kako bi tinejdžeri vidjeli da se mogu oduprijeti i steći samosvijest".

Lonr se na glazbenoj sceni pojavio sa singlom 'A.M' te je 2020. objavio svoj debitantski EP pod nazivom 'Land of Nothing Real', koji je akronim njegova umjetničkog imena. Osim toga napisao je i nekoliko hit pjesama za dobitnicu Grammyja H.E.R. 

VIDEO: Haris Džinović zapjevao je na Severininom rođendanu u klubu Mint 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije