Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gwyneth Paltrow

Slavna glumica šokirala priznanjem: 'Skoro sam umrla pri porodu, a imala sam i spontani koji me zamalo ubio'

Foto: Instagram
1/7
29.10.2021.
u 12:00

Potom je progovorila i o spontanom pobačaju koji je imala dok je bila trudna s trećim djetetom.

Američka glumica i osnivačica lifestyle-wellness brenda Goop Gwyneth Paltrow (49) gostovala je u podcastu Daxa Sheparda ''Armchair Expert'' gdje su razgovarali o tijelima i načinima na koji se mijenjaju starenjem. Glumica je progovorila o svojim problematičnim trudnoćama i kako je skoro umrla rađajući svoju sada 17-godišnju kćer Apple. 

"Imala sam dva carska reza. Porod moje starije kćeri bio je hitan, bilo je ludo, skoro smo umrle", objasnila je. "U svakom slučaju, nakon toga na tvojem je tijelu veliki ožiljak i ti misliš: 'Vau, to nije bilo tamo'", rekla je glumica u podcastu. Apple je dobila u braku s bivšim suprugom, glazbenikom Chrisom Martinom. Potom je progovorila i o spontanom pobačaju koji je imala dok je bila trudna s trećim djetetom.

"Imala sam jako loše iskustvo kada sam bila trudna treći put i nije išlo. Zamalo sam umrla", kazala je. 

Htjela je naglasiti i to kako društvo stavlja prevelik naglasak na stanje ženskog tijela nakon poroda, posebno s porastom društvenih mreža i influencera kojima je posao njihov izgled.

"Hvala Bogu da nije postojao Instagram kad sam imala bebe, jer sada stalno vidim objave u stilu: 'Ma, rodila sam prije dva tjedna i imam potpuno prazan trbuh', a ja si mislim da ja tako nisam izgledala. Sada se hranimo savršenim slikama koje nam pokazuju kako bismo trebali izgledati cijelo vrijeme – s djecom, bez njih, svejedno", kazala je na tu temu.

Nakon što je dobila drugo dijete, 15-godišnjeg sina Mosesa, naučila je prihvaćati svoje tijelo, krenuvši na put samoprihvaćanja, na kojem je svjesno odlučila odbaciti nerealne standarde kako bi njezino tijelo trebalo izgledati. A o svemu tome progovara i sa svojim brendom Goop, s kojim je stvorila kontroverznu svijeću koja nosi interesantan naziv: "Miriše na moju vaginu". 

VIDEO>>Strašna tragedija: Glumac Alec Baldwin na filmskom setu pucao iz rekvizita i ubio snimateljicu, a ranio redatelja

 

Ključne riječi

Komentara 1

GO
goodbadugly
12:10 29.10.2021.

A ima mladih žena koje sat vremena nakon poroda piju kavu sa društvom u hodniku rodilišta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije