Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAŽETE LI SE?

Slavna glumica promovira rijeku Cetinu koristeći seksualne konotacije

Gillian Anderson
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/5
23.07.2022.
u 08:35

Gillian Anderson podijelila je fotografiju iz Hrvatske, s izvora Cetine, koja ju je i oduševila, ali i podsjetila na ženski spolni organ. "Malo ljetne akcije", objasnila je Gillian što ona vidi u dvije turističke fotografije Cetine i Havaja.

Američka glumica Giliian Anderson (53) gledateljima je najpoznatija po ulozi tajne agentice Dane Scully u seriji "Dosjei X". No, Gillian je izrazito duhovita osoba, a to svakog dana pokazuje na Twitteru, gdje objavljuje fotografije koje ju podsjećaju na muški, ali i ženski, spolni organ. Tako je glumica  podijelila fotografiju iz Hrvatske, s izvora Cetine, koja ju je i oduševila, ali i podsjetila na ženski spolni organ.
"Malo ljetne akcije", objasnila je Gillian što ona vidi u dvije turističke fotografije Cetine i Havaja.

 

Gillian je zatim na Twitteru objavila selfie  dok sjedi u separeu neimenovanog restorana. Iza nje vide se dekoracije - dva velika umjetna kaktusa. "Double trouble. #penisoftheday", napisala je, odnosno - dupla nevolja i njen vlastiti hashtag "penis dana". 

Naravno, kaktusi su joj zanimljivi jer su falusoidnog oblika. Inače, Gillian Anderson je prošle godine također došla pod povećalo javnosti kada je na svojem Instagram profilu otkrila da ne želi više nositi grudnjake. U liveu koji je organizirala na ovoj društvenoj mreži objasnila je svoju odluku. Istaknula je da je lijena, ali da ga jednostavno više ne nosi. "Ne mogu. Žao mi je, ali ne mogu", kazala je glumica te dodala da je nije briga ako joj grudi padnu ispod pupka. "Ne nosim grudnjak, jednostavno je previše neugodno", zaključila je Anderson. Njezina odluka izazivala je brojne pozitivne reakcije kod drugih žena.

VIDEO: Promocija knjige Željka Bebeka 'U inat svima' 

 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Mistborn
Mistborn
09:16 23.07.2022.

Eto, tako izgleda žena koja objavi sliku Bez trunke šminke, a ne ono što vi i polusvijet prodajete pod tim naslovom.

Avatar Poznam, sredim !
Poznam, sredim !
09:58 23.07.2022.

Gillian je oduvijek bila predmet ceznje… upravo zbog toga sto je kod nje najvazniji zenski spolni organ (mozak) i te kako razvijen.

PO
poluvodič
09:32 23.07.2022.

Oduvijek mi bila draga, žena ima dobar smisao za humor inače, tko je god vidio izvan malih ekrana. Žena je too much za balkanski provincijalizam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije