Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pussycat doll

Slavna glazbenica progovorila: 'Često su me vodili na hitnu jer su mislili da imam moždanu aneurizmu, tijelo mi se gasilo'

Foto: profimedia
1/4
22.02.2022.
u 14:07

Toliko su je tjerali da radi da joj se tijelo počelo "gasiti", a jednom dok je bila na magnetskoj rezonanci - dobila je virusni artritis.

Članica jednog od najpoznatijih ženskih pop sastava Pussycat Dolls, Ashley Roberts (40) progovorila je o zdravstvenim problemima s kojima se borila dok je grupa početkom 2000ih bila hit. 

Njezin raspored je, ispričala je, bio toliko intenzivan da se često bojala da ima moždanu aneurizmu, zbog čega su je svako malo hitno vodili u bolnicu. Toliko su je tjerali da radi da joj se tijelo počelo "gasiti", a jednom dok je bila na magnetskoj rezonanci - dobila je virusni artritis.

“Stvar je bila u tome što smo bile u ženskom bendu koji je ljudima zarađivao puno novca, tako da je raspored bio užasan. Neću lagati, na kraju sam se slomila. Bila sam u bolnici jer su mislili da imam aneurizmu mozga. Mislim da je to bilo samo od prenaprezanja, a na kraju se moje tijelo zapravo samo isključilo. Sjećam se da sam bila u bolnici, zapravo sam bila ovdje u Londonu i stalno sam ponavljala: 'Pustite me, moram ići u Njemačku, moram u avion, imam koncert'. Dok sam išla na magnetsku rezonancu zbog sumnje na aneurizmu, koljeno mi je samo blokiralo i tako sam dobila virusni artritis zbog čega nisam više mogla saviti koljeno", ispričala je Ashley, piše The Sun.

Ashley je bila u grupi uz Nicole Scherzinger, Carmita Bachara, Kimberly Wyatt, Jessicu Suttu i Melody Thornton od 2003. do 2010. godine. Grupa je imala niz velikih hit singlova uključujući Don’t Cha, Stickwitu, Beep, When I Grow Up i Jai Ho. Ponovno su se okupili 2019. i planirali su turneju diljem svijeta iako su ti planovi na kraju otkazani zbog svađe između Nicole i osnivača grupe Robina Antina.

Priznala je da se osjećala izgubljeno kada su se prvi put razišle.

"Bili smo na putu osam godina, a onda je naglo došao kraj i nisam znala tko sam ja bez ovog identiteta u grupi.", kazala je. Ashley sada živi u Londonu i radi u emisiji 'Heart breakfast' te ne misli da će se uskoro vratiti u SAD.

VIDEO>>Natjecateljica showa America's got talent, Nightbirde (31), izgubila je borbu s rakom: Cijeli svijet oduševila je svojim nastupom i pogledom na život

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije