Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVJETSKI GLAMUR

Slavica: Uzbuđena sam, kako ne bih bila kad mi se kći udaje

Petra Ecclestone (1)
Foto: AFP/Pixsell, Reuters/Pixsell
1/12
27.08.2011.
u 17:33

Za kćer Petru i njezina zaručnika Jamesa Stunta šef formule 1 organizirao je trodnevnu svadbenu feštu u Italiji na koju je bio pozvan i Zlatko Mateša

– Jučer je bilo izvrsno, fešta se odvijala na jednom od rimskim brežuljaka, u vili Aureliji, i u parku ispred nje. Večeru je pripremio jedan od najvećih svjetskih šefova Alain Ducasse. Najdraži dio večeri meni je bio nastup Alicie Keys, vjerujem i drugima – uzbuđeno nam je prepričao Zlatko Mateša, predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora, dojmove sa svečane večere koja je bila uvertira u trodnevno svadbeno slavlje Petre Ecclestone i Jamesa Stunta. Kao bliskom prijatelju Slavice Radić, bivše supruge šefa formule 1 Bernieja Ecclestonea, Mateši i njegovoj budućoj supruzi Bojani pripala je čast da za večerom sjede za istim stolom s mladencima i njihovim obiteljima.

– Bili smo za stolom s Petrom i Jamesom, Tamarom, Berniejem koji je došao bez djevojke i sa Slavicom – kaže Mateša opisujući atmosferu na večeri ugodnom i nimalo uštogljenom.

– Alicia je bila fenomenalna, sve je rasplesala. S večere sam otišao u dva sata u noći, dok su mladenci i društvo još ostali – veli Zlatko Mateša.

Poznatih uzvanika nije nedostajalo pa su osim gotovo svih vozača formule večeri prisustvovali i Sarah Ferguson s kćerima, Paris Hilton i njezina cijela obitelj. Mateša i njegova djevojka veći dio vremena proveli su u društvu mladenkine mame Slavice.

– Odlično je sve bilo organizirano pa Slavica nije bila s tim opterećena. Ona je uživala, nije imala nikakvih doticaja ni stresova zbog tijeka večere – kaže Mateša.

– Jako sam uzbuđena, a kako ne bih bila kad mi se kći udaje – podijelila je ipak svoje osjećaje mama Slavica s Matešom.

Petra Ecclestone, njezina sestra Tamara i njihov otac Bernie odsjeli su u rimskom hotelu Hassler. U subotu u 18 sati bilo je zakazano vjenčanje, nakon toga po protokolu ide kratki prijem pa večera u dvorcu u kojem se slavio Petrin ulazak u bračne vode s Jamesom Stuntom, koji je noć prije dijelio isti hotel, ali ne i sobu sa zaručnicom. Petra je u bijeloj vjenčanici hotel napustila s tatom, bijeli rolls royce odveo ih je prema dvorcu. Mladenka je imala jednostavnu frizuru koju je krasila decentna tijara.

Na svečanosti vjenčanja Petre i Jamesa u dvorcu Odescalchi, na jezeru Braccianu, oko 50 km od Rima, bilo je 300 uzvanika, među kojima  i Flavio Briatore sa suprugom, Paris Hilton s mamom i sestrom te Sarah Ferguson sa kćerima. Bernie je za kćer angažirao Erica Claptona koji će mladencima odsvirati pjesmu za prvi ples. Sastav Black Eyed Peas, koji će nastupiti večeras, dobit će 750 tisuća funti. Za najam dvorca Bernie će platiti 310 tisuća funti, a vatromet s kojim je pozdravljen "da" Petre i Jamesa stajat će ga 40 tisuća funti. Ukupno oko 1,3 milijuna funti za trodnevno slavlje u dvorcu Odescalchi poznatom po slavljima i vjenčanjima. Marcantonio Colonna (plemić i vojskovođa, uz ostalo, i papinskih snaga u borbi protiv muslimana) 1571. godine u dvorcu Odescalchi organizirao je slavlje, koje je trajala 11 dana i s kojom je proslavio pobjedu protiv Turaka Mehmeta Ali Paše kod Lepanta, one odlučujuće u borbi protiv Otomanskog Carstva.

Jesu li Petra i James izabrali taj dvorac za vjenčanje zbog toga jer se u njemu slavila pobjeda zapadne Europe protiv Otomanskog Carstva ili zato što se se tu 2006. već oženili Tom Cruise i Katie Holmes, 1998. Eros Ramazzotti i Michelle Hunziker, ili 1979. Isabella Rossellini i Martin Scorsese? Inače, istodobno s vjenčanjem Petre Ecclestone, na jugu Italije udala se i Sofia Coppola za pjevača Thomasa Marsa.

Komentara 13

1P
1pikpanter1
09:53 28.08.2011.

tri dana slave a za rastavu trebat ce samo par minuta hehehe-naravno da im to ne zelim ali rijetko se koji brak poznatih i slavnih odrzi

Avatar Hrvatski vukodlak
Hrvatski vukodlak
23:35 27.08.2011.

Cura desno na 4. slici je solidna baba...

Avatar NielsenKnockoutsVVS
NielsenKnockoutsVVS
23:46 27.08.2011.

Slavica nije Hrvatica. :))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije