Naslovnica Showbiz TV

Slavica sretna što sada sprema i kuha za svoju obitelj

Dan nakon izlaska odlučila je provesti samo sa svojom djecom zbog čega je isključila telefon i nije se javljala nikome, čak ni sestri Gordani.
25. travnja 2011. u 15:45 0 komentara 4 prikaza
'Beograd 24.04.2011. Big Brother photo:RTL'
Foto: 'TV RTL'

Stanari Big Brother kuće sigurno će u idućim tjednima izgubiti koji kilogram jer ih je u nedjelju napustila njihova glavna kuharica Slavica Zulejić.

– Snaći će se s hranom, imaju tune i paštete, neće biti gladni. Išlo mi se kući jer su mi nedostajala djeca i društvo – rekla je vozačica taksija iz Smedereva kada je napustila svoje cimere. Dan nakon izlaska odlučila je provesti samo sa svojom djecom zbog čega je isključila telefon i nije se javljala nikome, čak ni sestri Gordani. – Cijeli dan pokušavam stupiti u kontakt s njom, sigurno se želi odmoriti od svega – kaže Gordana. Uz Slavicu nominirani su bili Lester i Tamara, ali ukućani su zaključili kako je Slavica u posljednje vrijeme pucala po šavovima jer je često psovala, urlala na druge i prigovarala. Zato su je i poslali doma. Svog ponašanja Slavica je bila i te kako svjesna:

– Očekivala sam da će me izbaciti jer sam u posljednje vrijeme sve više prigovarala. Razočarala sam ih komentarima o njihovoj higijeni, mislim da su me nominirale Tamara i Marijana, ali ne zamjeram im nimalo.

POSLOVNA RJEŠENJA
Pogledajte kako je karlovački slatkovodni akvarij postao primjer uspješnog poslovanja

A1 izdvaja za Vas

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.