Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brižna mama

Slavica: Moje vjenčanje bilo je grozno, zato je moja Petra uživala

slavica ecclestone
pixsell
23.11.2011.
u 08:58

Nakon što je Bernie Ecclestone izjavio da je vjenčanje njegove mlađe kćeri bio čin velikog rasipništva, oglasila se i njegova bivša supruga Slavica

Bivša supruga Bernieja Ecclestonea Slavica Radić nije mogla ne komentirati njegovu izjavu da je trodnevno vjenčanje njegove mlađe kćeri Petre bio veliki čin rasipništva. Račun je podmirila Slavica i zaključila:

– Novac uopće nije važan, koga briga za novac. To je nešto što se događa samo jednom u životu, najvažnije je da je moja Petra bila sretna!

Svom bivšem suprugu između redaka je poručila da nije uvijek bio široke ruke kad je ona u pitanju:

– Moje vjenčanje 1985. bilo je sr..., zbog toga sam htjela da moja Petra ima raskošnu svadbu. Bio je to jedan od najljepših dana u mom životu, rekla je Slavica koja se od šefa formule 1 razvela 2008. nakon 23 godine braka.

Komentara 6

TA
tapiros
10:03 23.11.2011.

Da nije bilo tog sr*** prije 23 godine ne bi ti niti mogla priuštiti svojoj kčeri takvu svadbu. Trebala bi više cijeniti nekoga zbog koga sada imaš milijune. A ako je Berni gad zašto si se išla ženiti za njega?

AM
Axis Mundi
10:30 23.11.2011.

Da, Slavice draga, novac uopće nije važan, i to onda kad ga imaš toliko da ni ne znaš koliko ga imaš. I zato,što se toga tiče, budi Bogu zahvalna. Bernie je možda ovakav ili onakav, ali priuštio ti je živott o kome si samo sanjala prije. A o novcu i slavi si sanjala, zar ne? A on je dovoljno prefrigan i moćan da je mogao \"sredit\'\" da ne dobiješ sve to što si dobila. Tko još razmišlja kakvo mu je vjenčanje bilo kad sjedi na milijardama? ;-)

PI
prava istina
11:51 23.11.2011.

Da naravno da ti je glupaćo vjenčanje bilo grozno kada si se udavala za pare a ne za čovjeka. Vjerojatno si i ručnik stavljala na glavu kad si začimala ove dvije kokoške. Grozno, odvratno i ljigavo, prava stara f u f a, išla se probiti preko novaca i sad pljuje. Mrš.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije