Prljavi veš

Slavica je Berniea tukla i ucijenila ga trudnoćom kako bi je oženio

Slavica Ecclestone
Pixsell
13.02.2011.
u 21:28

"Nisam anđeo" knjiga je autora Toma Bowena u kojoj donosi nepoznate detalje o braku između šefa Formule 1 i riječanke Slavice Radić.

Tom Bowen napisao je knjigu “Nisam anđeo” o životu glavog čovjeka Formule 1, Berniea Ecclestonea u kojoj donosi nepoznate detalje o njegovom braku sa Slavicom Radić. Kada je upoznao Rječanku Slavicu, Bernie je bio u vezi sa Tuanom Tan kojoj je u svibnju 1984. u suzama rekao kako se mora oženiti Slavicom jer je trudna i prijeti mu kako će dijete odvesti u Hrvatsku ako je ne oženi. Autor tvrdi kako je Slavica bila i nasilna prema svom 28 godina starije suprugu. Jednom prilikom tako ga je udarila dok su se vozili u automobilu uz povike kako je manijak jer vozi prebrzo. Dijelove iz knjige prenosi Daily Mail, a cijeli tekst možete pročitati ovdje

Komentara 36

JS
ja sam gladan
21:52 13.02.2011.

E moj Berni, kaj ti misliš da bi vlahinjica tebi \"dala\" zbog tvoje ljepote? Sve ti je to računica. Tako nešto je ona dugo planirala. Budi sretan kaj nisi slučajno pal na nož. Lova,lova je u pitanju.

JA
jankoprekobrda
22:27 13.02.2011.

Samo treba pitati rijecane njene generacije pa ce se mocvi pisati mnogo o njenom kriminalnom zivotu, prostitutke i kradljivice po trgovinama, vise piuta zatvarana u Italiji. I kako je ona namijestena i podmetnuta londonskom ciganu Berniju.

IM
immortella
22:34 13.02.2011.

svaka žena bi izudarala muža manijaka koji vozi prebrzo, pogotovo ako su joj u autu i djeca! dakle, bravo slavice!!! i ja bih to učinila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije