Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prvi put tata

Slaven Knezović: Moja kći Katja bit će prelijepa

knezović
Slavko Midžor/Pixsell
12.02.2013.
u 19:00

Glumčeva djevojka, modna dizajnerica i kostimografkinja Daliborka Puž (39), dobro podnosi prvu trudnoću. – Sretan sam, ali još nisam svjestan da ću postati otac naše Katje – kaže glumac koji je spreman na neprospavane noći.

Pjesma se, uz tamburaše, orila prošlog vikenda na fešti u povodu završetka snimanja filma “Most na kraju svijeta”, redatelja Branka Ištvančića. Zvijezda večeri bio je Slaven Knezović (44) koji je stalno nazdravljao jer će za mjesec i pol prvi put postati tata.

Glumčeva djevojka, modna dizajnerica i kostimografkinja Daliborka Puž (39), dobro podnosi prvu trudnoću.

– Sretan sam, ali još nisam svjestan da ću postati otac naše Katje. Vidio sam je na slici, bit će prelijepa – kaže glumac koji je spreman na neprospavane noći.

Komentara 1

Avatar Svećenik
Svećenik
19:18 12.02.2013.

gospodična puž ima bradu kao da ju je cro cop drmnuo krošeom par puta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije