Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UNICEF-ov bal

Slaven Bilić: Svojoj djeci previše popuštam

slaven bilić
Foto: pixsell
1/5
30.10.2010.
u 19:30

Najveću pomutnju svojim je dolaskom napravio hrvatski nogometni trener Slaven Bilić. Kao UNICEF-ov ambasador dobre volje, Slaven je bio domaćin večeri, a u Westinu se pojavio u društvu svoje djevojke Ivane Đeldum.

Sudeći po dojmovima uzvanika koji su preksinoć sudjelovali na velikome humanitarnom događaju u UNICEF-ovoj organizaciji, bio je to bal za pamćenje. Nisu ga propustili ni hrvatski ambasadori dobre volje - Slaven Bilić, Gibonni, Bojana Gregorić Vejzović i Maja Vučić, koji su dali sve od sebe da se dražbom jedinstvenih iskustava prikupi što više novca za bolju skrb o djeci. Bal su svojim dolaskom podržali i gosti večeri Natali Dizdar, Massimo Savić i voditeljica događaja Daniela Trbović.

 

S Ivanom prvi put javno

Najveću pomutnju svojim je dolaskom napravio hrvatski nogometni trener Slaven Bilić. Kao UNICEF-ov ambasador dobre volje, Slaven je bio domaćin večeri, a u Westinu se pojavio u društvu svoje djevojke Ivane Đeldum. Bilo je to prvi put da samozatajni trener nakon razvoda izvodi svoju novu djevojku na jedan važan javni događaj. Kao i obično, Slavenova lijepa pratilja bila je bez komentara, a dobro raspoloženi Bilić prisjetio se svog djetinjstva i skromnosti koja je tad bila dovoljna za sreću.

Popustljivi tata

- Danas djeca drugačije odrastaju. Meni bi mater dala malo sitniša kojim si mogao kupiti Coca-Colu ili Mirindu. Iako bih bio žedan k’o pas, podijelio bih to što sam imao s najboljim prijateljem i to mi je bilo dovoljno za sreću. Danas su djeca bombardirana materijalizmom - priznaje 42-godišnji nogometni trener i nastavlja: - Svojoj djeci pokušavam objasniti da nove patike nisu najvažnije na svijetu i da će u životu biti puno sretniji stave li duhovnost ispred materijalnih stavri. Pokušavam biti realan roditelj, ali svjestan sam toga da im nekad previše popuštam. Samo dražbom prikupljeno je 79 tisuća kuna, a najviše novca nudilo se za tečaj letenja s Blankom Vlašić i odlazak s hrvatskom nogometnom reprezentacijom u Grčku sljedeće godine.

Bivša TV novinarka i urednica Mirjana Šarić na bal je došla sama, ali vrlo brzo joj se pridružio suprug oftalmolog Dean Šarić, koji je imao hitnu operaciju. Mirjana je za bal pripremila dvije novinarske reportaže o sretnim sudbinama ostavljene djece - djevojčici koju je majka ostavila na pragu, a danas je menadžerica u Ini, te trojkama koje je posvojila obitelj iz Ivanca. - Priče su prenijele poruke i zaista dirnule prisutne - priznala nam je Mirjana, koja je na licitaciji i sebi priuštila sitnicu - kupila si je instrukcije Zorana Šprajca.

Komentara 14

YA
yahoo
20:25 30.10.2010.

a i djevojka mu djeluje kao kćer...

DU
Deleted user
21:45 30.10.2010.

jesu li novinari baš tako sigurni da publikum obožava čitati detalje o biliću. on se pretvorio u simbol današnje hrvatske, zemlje gdje nesposobni ljudi s otužnim rezultatima sjede na svojim pozicijama vječno.

Avatar Eddie
Eddie
10:23 31.10.2010.

Previse ti popustas i svojim igracima u reprezentaciji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije