Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI IMIDŽ

Slaven Bilić sve više sliči Sulejmanu

Slaven Bilić
Foto: SPA/WENN/PIXSELL
1/4
11.08.2014.
u 10:29

Sijede vlasi vidljive na starim fotografijama misteriozno su nestale

Da ima neka posebna snaga u bradi i brkovima, dokazao je neki dan i naš bivši nogometni izbornik Slaven Bilić. Sa svojim klubom, turskim Beșiktașem pobijedio je Chelsea i na utakmici pokazao novi imidž – gustu bradu i brkove. S obzirom na to da već više od godinu dana živi i radi u Turskoj, nemoguće je ne pomisliti da je inspiraciju dobio od tamošnjih glumačkih zvijezda kao što je slavni Halit Ergenç, kojeg gledamo u seriji “Sulejman Veličanstveni”.

Da je riječ o pomno odabranom imidžu, svjedoči i boja njegove brade. Naime, fotografije iz Poljske otprije dvije godine svjedoče kako je Slavenova brada već dobrano bila prošarana sijedim dlakama, a na fotografijama od prošlog tjedna 45-godišnjaka krasi tamna, riđa brada. Ili su se sijede vlasi misteriozno potamnile ili je Bilić odlučio bradu obojiti. Što god da je istina, moramo priznati da mu novi imidž odlično stoji.

A tijekom nogometne i trenerske karijere sportaš je često mijenjao stil. Iako je zbog trenerskog posla najčešće i kosu i bradu održavao vrlo urednima, tu i tamo iskočila bi njegova rokerska strana. S gitarom u ruci, sunčanim naočalama i kožnom jaknom, Slaven se vidno osjećao svojim. Čak je napisao još jednu navijačku pjesmu “Vatreno ludilo”, kojom je potvrdio da, osim sportskih, ima i druge talente.

Dugotrajna je bila i faza kada je imidž upotpunjavao nakitom, i to srebrnom naušnicom. Nakon odlaska s mjesta hrvatskog nogometnog izbornika, okrenuo se ležernijem stilu. Tada su brkovi i brada došli na svoje i često ga se moglo vidjeti neobrijanog. No, kao i većini muškaraca, i Slavenu Biliću godine idu u prilog, pa će se mnoge pripadnice ženskog spola složiti da na najnovijim fotografijama izgleda najbolje, ne zato što podsjeća na Halita nego jer iz njega ponovno izvire onaj prkosni, rokerski temperament.

>> Slaven Bilić s kćeri Alani uživa na brodu

>> Slaven Bilić: Svojoj djeci previše popuštam

Komentara 17

JU
junik606
11:03 11.08.2014.

Osim što je Štimac pjevao Mare i Kate, a Bilić imao band Rawbau... Dajte barem utvrdite činjenice prije ovakvog blamiranja netočnim podacima.

SE
sestrićna
12:00 11.08.2014.

bilić je odličan lik..uopće se na uklapa u hns..

Avatar franioprvi
franioprvi
10:56 11.08.2014.

Slaven Velicanstveni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije