Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
umjesto odmora

Slash stiže u Zagreb – Na njegovo inzistiranje Hrvatska uvrštena na popis koncerata

Slash
Foto: Baxter/Press Association/PIXSELL
07.05.2015.
u 11:25

Nastupit će praćen Myles Kennedyjem i grupom The Conspirators. Slash je jedan od glazbenika koje možemo nazvati ikonom rocka

Jedan od najvećih rock gitarista u povijesti, legendarni Saul Hudson poznatiji kao Slash, stiže na zagrebačku Šalatu 26. lipnja, piše RTL.

Nastupit će praćen Myles Kennedyjem i grupom The Conspirators. Slash je jedan od glazbenika koje možemo nazvati ikonom rocka. Tijekom karijere, doživio je brojna priznanja pa se slobodno može reći da se radi o jednom od najvećih gitarista svih vremena. Na nastupu će obuhvatiti više od tri desetljeća vlastite karijere.

Zanimljivo je da je Slash 26. lipnja trebao imati slobodan dan na turneji, ali je na njegovo inzistiranje Zagreb naknadno uvršten na popis koncerata.

>>U žiriju novog showa Elvis Presley, Marilyn Monroe i Slash

>>Slash ulovio mamu u krevetu s Davidom Bowiejem

Komentara 5

Avatar Vrijeme
Vrijeme
12:01 07.05.2015.

Bravo Care, jedva cekamo.

Avatar majkomila22
majkomila22
12:13 07.05.2015.

Legenda..rockeri promoviraju Lijepu Našu :D

DU
Deleted user
12:42 07.05.2015.

Ex još da je i Axl tu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije