Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uvijek drukčija

Sladoledi u kosi Borne Rajić barem su zabavili narod

borna rajic (1)
Foto: pixsell
1/6
20.10.2012.
u 15:29

Kad je na prošlom Cro-a-Porteru izvela na pistu manekenku odjevenu u golemu tirkiznu, šarenu bundevu, bogatašica Borna Rajić otkrila je zabavnu stranu mode.

Kad je na prošlom Cro-a-Porteru izvela na pistu manekenku odjevenu u golemu tirkiznu, šarenu bundevu, bogatašica Borna Rajić otkrila je zabavnu stranu mode, a šou se u zabavnome stilu nastavio i ove godine. Djevojkama s napuhanim frizurama iz doba Titanika u kosu je zabola sladolede, objesila ih je i oko vrata… posvuda! Sladolednim je bojama i krojnim iskrivljenjima protumačila doba čarlstona i još neke povijesne modne stilove. Narod se zabavljao, a kritičari uzdisali od muke. Tako smo uz Rusijom inspirirani šou ELFS-a na Cro-a-Porteru dobili kič narastao do „campa“, pojma za kič kome kritičari priznaju vrijednost.

Komentara 8

JO
joshua
17:34 20.10.2012.

Gospođica Lendvaj uporno gura Bornu Rajić i riječi kao "vrijednost" i "umjetnost" u istu rečenicu. Što očekuje zauzvrat? Sladoled možda?

M3
Miške 3
06:08 21.10.2012.

Ja sam mislio da je to penis. Dobro da ste objasnili.

GL
Gliese
17:06 20.10.2012.

Je li ovo neka šala, devet redaka "teksta" u kojemu ne piše ništa?!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije