Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Puklo prijateljstvo

Slađa Petrušić: Sabina je luda! Doći ću je počupati tamo na Farmi

slađa
Damir Špehar/Pixsell
07.04.2010.
u 08:47

Vrati se tek nakon 20 minuta i kaže mi da je išla s nekim tipom lijepiti plakate za koncert - ispričala je Sabina farmerima svoje sumnje da ju je najbolja prijateljica Slađa varala s tadašnjim dečkom pjevačem Ivanom Zakom.

- Super smo se zabavljali, njih su se dvoje kužili na nekoj zafrkantskoj liniji, a sve mi je postalo sumnjivo tek kada sam prekinula sa spomenutim mladićem. Prekinem s njim i zovem frendicu da se nađemo na kavi, a ona kaže da je na bazenu. Pitam je s kim je na bazenu, a ona promrmlja da se žuri i prekine liniju.

Druga sumnjiva situacija zbila se u diskoteci. Izađemo nas dvije van u disko, a ona u jednom trenutku nestane. Vrati se tek nakon 20 minuta i kaže mi da je išla s nekim tipom lijepiti plakate za koncert - ispričala je Sabina farmerima svoje sumnje da ju je najbolja prijateljica Slađa varala s tadašnjim dečkom pjevačem Ivanom Zakom.

Pjevačica i legendarna Malnarova suradnica u "Noćnoj mori" Slađana Petrušić brzo je reagirala na objede nekadašnje najbolje prijateljice.
- Ma ona je skroz luda. Počupat ću je tamo na farmi! Samo neka ne dira u mene i prijatelja - rekla je Slađa za 24 sata, demantiravši da se upuštala u bilo kakve odnose s Ivanom Zakom.

Komentara 7

OB
-obrisani-
09:06 07.04.2010.

\"doću\" - ????????

SI
signum
10:10 07.04.2010.

TOP TEMA , a gdje je struja,plin,brodogradnja,registar,prosvjedi u Rijeci , ....,to su sporedne teme, a neka nepismena fufica je top tema, .....

DO
doktorica
09:44 07.04.2010.

Žutilo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije