Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I BOGATI PLAČU

Ovo su najskuplji razvodi. Murdoch i Bernie i dalje rekorderi

09.08.2017.
u 08:39

Kad pukne ljubav, najvažnije je imati što više prljavog veša i dobrog odvjetnika - tada se može postići dobra nagodba u brakorazvodnoj parnici

Nakon deset godina braka, donijeli smo tešku odluku – razvodimo se. Unatoč tome, odlučili smo ostati bliski prijatelji, roditelji i partneri na zajedničkim projektima, a zajednički ćemo odgajati i naše dvoje djece, stoji u priopćenju koje su dali uskoro bivši supružnici Abramovič.

S obzirom na Romanovu impozantnu imovinu i bankovne račune (smatraju ga najbogatijim Rusom), bit će to, procjenjuju stručnjaci, jedna od najskupljih rastava u posljednjih 20-ak godina.

Roman i Daša upoznali su se prije 12 godina, a vjenčali prije deset na privatnoj ceremoniji daleko od očiju javnosti. Abramovič tvrdi kako se tek nakon razvoda 2007. od svoje druge supruge Irine Malandinove upustio u vezu s Dašom. Ruski magnat i vlasnik engleskoga nogometnog kluba Chelsea “težak” je oko 11 milijardi funti, a kada se razvodio od bivše supruge, pričalo se da će to biti jedan od najskupljih razvoda u povijesti (kao što se priča i za ovaj), no Irina je dobila “samo” 300 milijuna dolara i udjele u nekim drugim kompanijama.

Titulu najskupljeg razvoda u svijetu slavnih mogao bi ponijeti onaj između Petre Ecclestone, kćeri vlasnika Formule 1 Bernieja Ecclestonea i njegove bivše supruge, Riječanke Slavice Ecclestone, i kontroverznog poduzetnika Jamesa Stunta. Zasad vrh ljestvice drži razvod Petrinih roditelja Bernieja i Slavice Ecclestone “težak” 1,2 milijarde dolara.

Rastava je glumca Mela Gibsona sa suprugom Robyn koštala 425 milijuna dolara. I mnogi drugi brakovi u svijetu poznatih i slavnih završili su skupim razvodima. Tako je iz braka Tigera Woodsa i Elin Nordegren ona izišla bogatija za 110 milijuna dolara i kuću na Floridi, a glumica Nicole Kidman je od Toma Cruisea dobila odštetu od 90 milijuna dolara. U braku između Madonne i Guya Ritchieja, profitirao je on dobivši 80 milijuna dolara u novcu i imovini te kuću i pub. Medijski mogul Robert Murdoch bivšoj supruzi Anni Mariom Torv nakon više od 30 godina braka morao je isplatiti 100 milijuna dolara gotovine i dati nekretnine vrijedne 1,7 milijardi dolara.

Razvod Arnolda Schwarzeneggera i Marije Shiver također je jedan od skupljih. Glumac je bivšoj supruzi platio 400 milijuna dolara za svoju slobodu.

Komentara 2

Avatar krcedolac
krcedolac
09:26 09.08.2017.

Zar ljubav nije sve a novac vrijedan prezira!?

AR
Artukovic
11:05 09.08.2017.

Ma kad si bogat....cemu brak?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije