Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVOJE RUPČIĆ:

"Skoro vjenčanje sa Zrinkom? Zašto ne, nikad se ne zna!"

cvitešić (1)
Foto: Antonio Bronić/Pixsell
1/8
08.08.2011.
u 19:00

– Odmarat ćemo se negdje uz obalu, ali daleko od gužve. Priuštili smo si ove godine nekoliko avantura na motoru po Europi tako da ne planiramo putovanje izvan granica Hrvatske. Važno je da budem u blizini svojih sinova.

Dobrog raspoloženja u ljubavi frontmana Cubisma Hrvoja Rupčića i glumice Zrinke Cvitešić nikad ne manjka. Svoj ljubavni entuzijazam nisu mogli skriti ni sinoć nakon odličnog nastupa Cubisma ispred dubrovačkog hotela Palace u sklopu tradicionalnog programa zabave “Zvijezde pod zvijezdama”.

Za dobru svirku, koja je i te kako rasplesala dubrovačku publiku, zanosna Zrinka nije se ustručavala Hrvoja nagraditi zagrljajem i poljupcem. Ovog se ljeta zgodna glumica odvažila na mnogo seksepilniji modni stil, koji je dosad suzdržanu Zrinku predstavio u posve novom svjetlu.

U vezi sve štima

– Bilo je odlično! Ovo nam je drugi ljetni nastup u Dubrovniku kojem smo se jako veselili. Cubismo još čekaju svirke na Braču i Brelima, a onda sredinom tjedna počinje naš godišnji – kaže Hrvoje, kojeg Zrinka u predahu od filmskih obveza prati na gažama duž Jadranske obale.

– Odmarat ćemo se negdje uz obalu, ali daleko od gužve. Priuštili smo si ove godine nekoliko avantura na motoru po Europi tako da ne planiramo putovanje izvan granica Hrvatske. Važno je da budem u blizini svojih sinova, kojima je baza na Hvaru – kaže nam poznati bubnjar ne krijući da je njegova veza s poznatom glumicom svakog dana sve jača.

– Zrinka i ja smo super, sve štima. Nema ništa nova kod nas – tvrdi Hrvoje, a na pitanje o novom koraku u njihovu odnosu ne odbacuje planove o vjenčanju.

– Skoro vjenčanje sa Zrinkom? Zašto ne! Nikad se ne zna – odgovara.

Pobijedili zle jezike

Iako su se na početku svoje ljubavi prije tri godine morali suočiti s brojnim osudama javnosti, a neki se nisu ustručavali prognozirati da ta strast neće dugo potrajati, Hrvoje i Zrinka su, čini se, pobijedili crne prognoze i zle jezike.

– Pobijedili smo sve tračeve. Tako je bilo i u glazbi. Kad sam počinjao karijeru s bendom, govorili su da neću uspjeti i da će to putovanje biti kratkog daha. No pokazao sam svima da griješe – ponosno kaže Rupčić.

Komentara 7

GG
ggap
23:51 08.08.2011.

boli nas kua za zrinku i drugara ako novinari nemaju što pisat nek idu čupati ambroziju

DO
doktorica
07:44 09.08.2011.

zaista \"moralno\"ostaviti ženu i malu djecu i ponašati se kao pinokio.....

DU
Deleted user
20:00 08.08.2011.

I tata bi sine......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije