Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kontroverzna

Skinula se da pokaže kako nisu svi Pakistanci radikali

veena malik
VL
06.12.2011.
u 20:40

Poznatu glumicu Veenu Malik odmah su osudili muftije, no njezin potez pozdravljaju liberalni članovi društva.

Kako bi dokazala da u Pakistanu ne žive samo radikalizmom zadojeni islamski ekstremisti, poznata pakistanska glumica Veena Malik fotografirala se gola, s tetovažom ISI-ja, pakistanske obavještajne službe na ruci. Snimke su objavljene na naslovnici indijskog izdanja FHM časopisa, a gotovo istoga trenutka digle su buru u Islamabadu. Islamski muftije optužile su Malikovu za nemoral, a neki od njih su izjavili da je riječ o fotomontažama smišljenima da bi se uvrijedili muslimani.

– Na fotografijama je Veena, i to nije sporno. Imamo njezinu suglasnost snimljenu video kamerom – kaže indijski izdavač časopisa. Koliko god je izazvala negativne reakcije radikala, toliko njezinu odluku o poziranju pozdravljaju pakistanski liberali.

“Nabavite časopis, a naslovnicu zakopajte u vrtu. Tako ćete svojim unucima moći dokazati da je Pakistan bio nekad slobodna zemlja”, napisao je bloger Umair Javed.

Ključne riječi

Komentara 7

RI
Riznica
22:01 06.12.2011.

Znaci Bernarde Karakas/VLM sve druge Pakistanke koje se nisu skinuli su radikalne... Bas inetersantno, jer upravo tu rijec neki umjereni i radikalni islamisti su proizvod zapada .. Islam je jedan a umjereni po vasoj definiciji su izgleda oni muslimni ii i muslimanke koji locu rakijetinu , kockaju, kradu ,posjecuju javne kuce ili ovakve koje se skidaju i bave prostitucijom .. A svi ostali su radikalni i primitivni!\" Pa da bi se sacuvali od vaseg nemorala i svega sto zapad nudite dozvolite da budemo primitivani , jer mi to i zelimo .. .. Bez uvrede !\"

OR
orisis
22:39 06.12.2011.

Pakistanska glumica obnažila se za indijski FHM Skinula se da pokaže kako nisu svi Pakistanci radikali ----------------------------------------------- Pa tamo je ona radikalna...

Avatar madcap
madcap
20:48 06.12.2011.

E ovo je pravo domoljublje. Bravo curo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije