Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERA ZA 5

Sjećate se Tine iz 'Superpara'? Doživjela je veliku fizičku transformaciju, a sada je gledamo u drugom showu

Tina Fain
Foto: RTL
1/5
22.02.2024.
u 17:35

Gledatelji su upoznali Tinu u drugoj sezoni 'Superpara', a tri godine nakon sudjelovanja u showu posve je promijenila svoj život o čemu je progovorila prošle godine

Jedna od kandidata koji kuhaju u ovotjednoj 'Večeri za 5' je 34-godišnja pjevačica iz Zadra Tina Fain. Komunikativna je i vesela, a uz glazbu, bavi se i ugradnjom trepavica. U slobodno vrijeme voli se šetati i boraviti u prirodi. 

Gledatelji su upoznali Tinu u drugoj sezoni 'Superpara', a tri godine nakon sudjelovanja u showu posve je promijenila svoj život o čemu je progovorila prošle godine za RTL.hr. 

"U mom životu trenutačno nema mjesta za nove ljubavi, osim moje dječice. Odlučila sam fokus okrenuti prema nekim drugim životnim prioritetima. Iako imam toliko posla da mi je svaki vikend radni, prioritet su mi druženja s prijateljima. Također, prioritet mi je svakako i zdravlje, počela sam jako puno trenirati", ispričala je tada. 

Otvoreno je govorila i o borbi s viškom kilograma, a odlučila je to promijeniti zdravim načinom života. 

"U tom procesu mršavljenja pomogao mi je osobni trener koji me doveo u red. To je trajalo godinu dana. Još uvijek treniram, brinem se o svom zdravlju i nikada više ne bih dopustila da se vratim na staro. Prehrana je također sređena, doduše ne mogu odoljeti čokoladi, ali suzdržavam se", objasnila je. 

Prvi ovotjedni domaćin ‘Večere za 5’  bio je student digitalnog marketinga Daniel Mijatović, a za desert je pripremio kolač od badema, avokada, datulja, kakaa, meda, indijskih oraščića i agavinog sirupa napravljen bez termičke obrade sa sladoledom od vanilije naziva ‘Slatka tajna’.

VEZANI ČLANCI: 

Tijekom deserta gosti su se šalili zbog stavljanja bučinog ulja na sladoled, no domaćinu se nije svidio njihov humor. ”Nije mi bilo drago, ni smješno kada su padale neke seksualne šale. To nije moj đir”, komentirao je domaćin Daniel, a među gošćama je bila i bivša kandidatkinja ‘Ljubav je na selu‘ Irena Lalin.

Kako Irena u showu nije uspjela pronaći ljubav upitala je zanimljivo pitanje. ”Kako ću ja sad ići sama leći?”, upitala je, što je posebno nasmijalo gospođu Mirjanu. ”Ja vam tu ne mogu pomoći”, odmah je komentirao Daniel, a Tina je dodala kako bi Ireni trebali bombončići za spavanje. ”Nije da mi on ne može pomoći, nego ni ja sama sebi ne mogu pomoći”, pojasnila je Irena.

Daniel je priznao kako mu se čini iskrena i draga žena, no da mu se ne sviđaju neke sitnice u njezinom govoru i pristupu.

Osim što je među gošćama bivša natjecateljica ‘Ljubav je na selu’, jedna od kandidatkinja ovotjedne ‘Večere za 5’ je i nekadašnja natjecateljica ‘Superpara‘ pjevačica Tina Fain, koja je sada otkrila kako je slobodna.

Tina je upitala domaćina planira li i svoju buduću djecu tako hraniti. ”Definitivno ću ih hraniti s najbolje mogućim namirnicama da budu jaki i da se dobro razviju te investirati u njihovo zdravlje maksimalno”, odgovorio je Daniel, a dodao je kako bi volio imati djece koliko god uspije. ”Ide dok ide, jel??”, našalila se Tina.

Također, Daniel je otkrio kako bi volio za svoju djecu kućno obrazovanje. ”To je sve popularnije te je opcija koja me privlači jer se želim sam sa svojom ženom brinuti za svoju djecu i odgojiti ih. Ne želim da mi ih sustav odgaja”, rekao im je. ”Teško bih ti ja onda bila žena”, našalila se Tina. ”Nikada ne znaš – uz dobru organizaciju se sve može riješiti”, komentirao je Daniel, a Tina je rekla kako ona ne bi mogla toliko biti u kući. ”Bit ću ja kući”, našao je Daniel rješenje. ”I to je opcija”, dodao je.

”On je u nekom filmu svome, ne možeš ući u njegov mozak”, komentirala je Mirjana kojoj nije jasno zašto za svoju djecu želi kućno obrazovanje. ”Koliko god želimo zaštititi našu djecu, kad tada moraju doći na cestu, među ljude i znati se boriti”, zaključila je Irena.

VIDEO: Aleksandra Prijović zapjevala i hrvatski hit "Tek je 12 sati" grupe ET na zadnjem koncertu u Osijeku

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije