Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
maria protulipac

Sjećate se nje? Tražila je ljubav u 'Gospodinu Savršenom', a sad i u 'Pet spojeva tjedno': Ljubav je pronašla iza kamera

Foto: RTL
1/2
23.11.2022.
u 08:39

Mijo Matić u drugoj sezoni showa Gospodin Savršeni prvu ju je izbacio iz showa, a slična se sudbina dogodila i ove godine kada ju je Zagrepčanin Matija izbacio prvu. No, ljubav je Maria ipak pronašla, ali iza kamera.

Novi RTL-ov show Pet spojeva tjedno krenuo je u ponedjeljak, a mnogi gledatelji u njemu su primijetili jedno poznato lice. Naime, Maria Protulipac, medicinska sestra iz Karlovca , ljubav je pokušala pronaći i kod Mije Matića, Gospodina Savršenog iz 2019. godine, a tada ju je on izbacio prvu iz showa jer je smatrao kako je tamo kako bi se promovirala. Sada se Maria borila za Zagrepčanina Matiju Hakalu. Iako se radi o dva potpuno različita muškarca, ono što ih spaja je - sport.

Maria je za RTL rekla kako se u show prijavila na nagovor prijatelja te kako bi iskusila nešto novo, a nipošto radi samopromocije. "Prevario se", naglasila je, misleći na Miju. 

Matija ju je, nažalost, ponovno prvu izbacio iz showa, a kaže kako se ni on njoj nije previše svidio.

"Mislim da je dečko na mjestu, ali nisam ga imala priliku bolje upoznati", dodala je.

No, otkrila je i da je u međuvremenu pronašla svog muškarca. Radi se o sugrađaninu iz Karlovca, a o njemu nam nije previše toga otkrila. Tek to da je riječ o ozbiljnoj vezi.

Inače, Maria sebe opisuje kao društvenu, zabavnu, osjećajnu osobu, ali priznaje da će teško osvojiti dečka svojim kulinarskim umijećem jer ne zna kuhati. Njezin tip muškarca su i pametani, zabavni, ali i oni koji su s njom voljni razgovarati o problemima u vezi. S druge strane, lako je može odbiti dečko koji se ponaša kao da je "sišao s brda"' i koji je indiferentan.

Priznaje kako ponekad zna biti mrvicu nervozna u blizini muškaraca, ali voli kada je zavode. Iako se ne smatra previše romantičnom, svoj savršeni spoj ipak zamišlja kao romantičnu večeru uz svijeće. To nije uspjela imati ni s Mijom, a ni sada s Matijom, no našla je van kamera. 

VIDEO>>Marco Cuccurin i Mia Negovetić: 'Ne obaziremo se na kritike, a u showu smo postali pravi prijatelji'

Komentara 1

BE
Beyonder
16:53 23.11.2022.

Ovaj show je dno dna a ljudi gnoj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije