Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon 25 godina ponovno zajedno

Sjećate li se potpunih stranaca Balkija i Larryja? Ovako danas izgledaju

n
22.04.2017.
u 19:29

Nakon 25 godina 'Larry i njegov dosadni rođak Balki' otkrili kako se osjećaju zajedno nakon toliko godina

Bronson Pinchot i Mark Linn-Baker poznati kao Balki i Larry iz popularne serije Potpuni stranci koja je brojne gledatelje 80-tih i 90-ih godina oduševljavala na malim ekranima prisjetili su se starih dana i svih zabavnih trenutaka dok su radili na seriji u intervjuu za Lite FM.

Nakon 25 godina 'Larry i njegov dosadni rođak Balki' zajedno su sjeli i otkrili kako se osjećaju ponovno zajedno. Govorili su o smiješnim vremenima tijekom snimanja serije. I dalje su zabavni i ponovno su sve oduševili.

Foto: Screenshot Lite FM

Podsjetimo, u seriji Balki Bartokomous je rođen i odrastao na izmišljenom grčkom otoku Myposu na kojem je živio kao pastir sa svojim ovcama i sanjao bolji život u Americi. Tada odluči posjetiti svog rođaka Larryja Appletona i s vremenom počinje živjeti s njim. Smijali smo se njihovim zajedničkom životu, a kroz par videa podsjetite se kako je to bilo.

> > Bio je zvijezda 'Spasilačke službe', a sada služi zatvorsku kaznu

 

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
21:27 22.04.2017.

Balki se malo ugojio🤘

AU
austrougarskigeneral
22:05 23.04.2017.

ostarili su puno...volio sam ih gledati bili su zabavni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije