Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na promociji

Sjećate li se ove lijepe domaće glumice?

hermes satovi
Foto: John Pavlish
1/12
11.06.2014.
u 10:00

Sinoć se u Iličkom neboderu, u prekrasnom prostoru Zagreb Eye vidikovca, održala promocija luksuznih satova Hermes...

Sinoć se u Iličkom neboderu, u prekrasnom prostoru Zagreb Eye vidikovca, održala promocija luksuznih satova Hermes. Uz proizvodnju kožne galanterije, svilenih šalova, nakita i kozmetike te s višegodišnjom tradicijom u proizvodnji satova, Hermes je stvorio svoju prepoznatljivost na tom području. U izradi satova Hermes pridodaje važnost preciznosti i dugotrajnosti mehanizma, eleganciji kućišta te posebno udobnosti visokokvalitetnih remena i narukvica kao završnim detaljima. Svaka kolekcija je jedinstvena dinamična te se odlikuje vrhunskim dizajnom.

Tako konačan proizvod dobiva uravnotežen odnos oblika i funkcionalnosti te odiše elegancijom pariškog stila. Hermes satovi su danas uspješno prepoznati u svijetu kao kvalitetni, moderni i luksuzni proizvodi namijenjeni prije svega ženama i muškarcima koji znaju što žele. U ugodnoj atmosferi za koju je bio zadužen pjevač Massimo Savić, uživali su brojni poznati, poput glumice Marijane Mikulić , Petre Kurtele, Katarina Baban, TV voditeljice Ecije Ivušić i Tine Katanić, Tihana Harapin, Milada Privora, Zoran Šprajc, ali i glumica Anita Beriša koja je duže vrijeme izbivala iz javnog života.

Foto: John Pavlish

>>Ipak bez prijavnica za ispite

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije