Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Omiljena serija publike

Sjećate li se njega? Pogledajte kako izgleda danas

Erik Per Sullivan
Foto: Youtube Screenshot
1/2
04.04.2016.
u 12:06

Najmlađi lik serije "Malcolm u sredini" bio je miljenik publike, a obitelj Wilkerson pratili smo punih šest godina

Humoristična serija Malcolm u sredini osvojila je publiku diljem svijeta, a njezin najmlađi lik Dewey bio je miljenik publike.

Po završetku serije nastavio se školovati, a posljednjih godina glumio je u komediji "Mo", teen drami "Twelve" te posudio glas Timmyju u animiranom filmu "Arthur u zemlji Minimoya". Znate li gdje je danas?

Naime, Erik Per Sullivan sada ima 24 godine, a u novom animiranom filmu 'Potraga za Dory' posudio je glas morskom konjiću Sheldonu. Plavokosi dječak prilično se promijenio, a mnogi ga na prvi pogled ne povezuju s proslavljenim likom Deweyja:

Foto: Youtube Screenshot

Najbolji prijatelj Malcolma, Stevie (Craig Traylor) danas više ne sliči dječaku iz serije, a okrenuo se novim interesima. Dvadesetsedmogodišnjaka zanimaju umjetnost, duhovnost i gluma, a pretežno se pojavljuje u komedijama.

Pametno osmišljen dječak

Zanimljivo je da je u seriji samo dva puta spomenuto prezime neobične obitelji - Wilkerson. Najmlađi sin Hala i Lois, publiku je osvojio eskcentričnim nastupom, simpatičnim dijalozima, ali i kao dječak koji se uvijek iznova dokazivao među braćom. Dewey se pokazao kao inteligentno osmišljen lik koji je sve više parirao popularnom Malcolmu.

'Malcolm u sredini' prvi puta je emitiran 9. siječnja 2000. godine, osvojili su jedan Grammy, sedam Emmyja i sedam Zlatnih globusa. Originalna serija turbulentne obitelji i njihovih prijatelja, uveseljavala je gledatelje punih šest godina.

>> Malcolmov tata postaje diler i proizvođač droge

>> Zemlje Trećeg svijeta pomogle mami iz “Malcoma u sredini”

Komentara 18

KA
kakogod
13:06 04.04.2016.

ma o čemu vi??? pa skoro je isti, samo ima dugu i tamniju kosu.

DO
dommar36
12:27 04.04.2016.

dobro...i???

KR
krutiii
15:15 04.04.2016.

ma isti je kaj brijete bezveze

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije