Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
budimir trajković

Sjećate li se najpopularnijeg jugoslavenskog tinejdžera? Evo kako izgleda danas!

budimir trajković
Foto: Screenshot
1/3
09.01.2015.
u 16:26

Starije generacije sigurno se sjećaju simpatičnog tinejdžera koji je 1977. godine utjelovio Budimira Trajkovića, tada najpopularnijeg tinejdžera bivše Jugoslavije

Starije generacije sigurno se sjećaju simpatičnog tinejdžera koji je 1977. godine utjelovio Budimira Trajkovića, tada najpopularnijeg tinejdžera bivše Jugoslavije.

Predrag Bolpačić imao je samo 17 godina kada je glumio nespretnog, no upornog tinejdžera koji je tražio iskrenu ljubav. Planove su mu remetili roditelji Ljubiša Samardžić i Milena Dravić, koji su se stalno selili. Ipak, ljubav je upoznao, i to s pokojnom hrvatskom glumicom Marinom Nemet.

Foto: Facebook/ Naš potok

Predrag i Marina bili su tada najslavniji tinejdžeri bivše države. Bolpačić nakon uloge Budimira Trajkovića praktički odustaje od glume, pojavivši se u još jednom filmu i to 1987. godine. Danas je u braku, ima djecu, a koliko ga je vrijeme promijenilo, možete pogledati u fotografiji koju je objavio na svom Facebooku.

Komentara 26

DI
dinamojavolim1
16:30 09.01.2015.

?????

Avatar BigBadWolf
BigBadWolf
16:33 09.01.2015.

Sličan je Šešelju.

GO
google385
16:42 09.01.2015.

ko je ovo? koga briga? pitajte josipovica jeli ga zna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije