Naslovnica Showbiz Zvijezde

Sjećate li se Gianne Apostolski? Bivša voditeljica Golih vijesti sada radi nešto sasvim drugo

– Ono su sve prije bila lutanja, ovom poslu sam predana, to je to što želim raditi. Mediji me više ne zanimaju, sve sam prošla i probala što sam željela – kaže Gianna
03. svibnja 2016. u 15:46 12 komentara 22757 prikaza
Gianna Apostolski u Golim vijestima
Foto: Screenshot
Pogledajte galeriju 1/8

Nekadašnja voditeljica Golih vijesti, pjevačica i manekenka Gianna Apostolski ostavila je zabavnu industriju, i tvrdi, konačno pronašla posao svog života.

– Sve je počelo na fakultetu u Zagrebu, rekla sam svojim profesorima kakvu ideju imam i oni su me podržali i pomogli mi u mom naumu – kaže Gianna za Story

Otvorila je turističku agenciju u Splitu, a bavit će se standardnim uslugama za najširu klijentelu, ali specijalizirano za vrlo bogate goste.

– Bavimo se apartmanima od 35 eura, ali i onima od 2000 eura dnevno. Nudimo najam luksuznih objekata i sve što je bogatim gostima potrebno. Posebno smo fokusirani i to nam je ujedno i najveći izazov kada moramo naći 20 boca vina koje se može kupiti jedino u Rusiji u određenim trgovinama. Nudimo i najam aviona, automobila, jahta, svega onoga što je u današnje vrijeme potrebno da bogati gost može kvalitetno provoditi vrijeme – kaže Gianna.

 

Otkrila je i da je sretno zaljubljena, a kaže da je napokon pronašla i posao svog života.

– Ono su sve prije bila lutanja, ovom poslu sam predana, to je ono što želim raditi. Mediji me više ne zanimaju, sve sam prošla i probala što sam željela. Sada sa svojim momkom radim i jako smo sretni što u današnje vrijeme imamo priliku pokrenuti vlastiti posao. Kada si mlad imaš neke druge vrijednosti, sada sam tek zrela i mogu vidjeti kako sam živjela. Sve bih isto ponovila, no ovo su trenutno najljepši momenti mog života – rekla je Gianna.  

>> Gianna Apostolski zbog vožnje u pijanom stanju završila u zatvoru

Deceuninck grupa
PROIZVODNJA I EKOLOGIJA
Mogu li uspješno poslovanje na globalnom tržištu i zaštita okoliša ići ruku pod ruku? Jer kako stvari stoje, uskoro će morati
 • Avatar gledatelj_zikine_dinastije
  gledatelj_zikine_dinastije:

  jel to ona sto su joj dojke bile razroke poslije intervencije glumicica...

 • Avatar ludiplavi24
  ludiplavi24:

  Ma ovo je samo paravan. Ona je u biti profesionalna "somelijer" gutaćica :)

 • Avatar ludiplavi24
  ludiplavi24:

  Ona grije krevete klijentima. Ako su klijenti prisutn uz specijalne usluge cijena je 2000 soma a ako samo legne sama na 10 min da ugije plahte cijena je 35 eurića :))